Standje 69 - zo geniet je er meer van

02 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Standje 69, belangrijke tips voor maximaal genot

Standje 69 is een geweldig seksstandje als je van orale seks houdt, en een verrijking van je seksleven. Míts deze goed wordt uitgevoerd en je weet wat je doet. Het is namelijk geen makkelijk seksstandje. Wat is handiger: zij bovenop of jij bovenop? Hoe stel je dit voor bij je partner? Hoe bevredig je haar en laat je haar klaarkomen? Is dat wel de bedoeling? Is het mogelijk om gelijktijdig klaar te komen?

Standje 69

Deze vragen gaan we allemaal in dit artikel behandelen:

Standje 69 seks tip # 1: hoe bereid je jezelf voor?
Standje 69 seks tip # 2: hoe introducer je het?
Standje 69 seks tip # 3: wie kan er het beste bovenop?
Standje 69 seks tip # 4: hoe bevredig je en ontvang je tegelijkertijd?
Standje 69 seks tip # 5: is het de bedoeling dat je klaarkomt?
Standje 69 seks tip # 6: hoe kom je tegelijkertijd klaar?

Standje 69 seks tip # 1: hoe bereid je jezelf voor?

Er zijn vrouwen die nogal verlegen zijn als het aankomt op orale seks. Er vrouwen willen zich ook nog wel eens oncomfortabel voelen als hun vagina niet helemaal fris en bijgeschoren is. Dat laatste willen we zo houden, maar dat geldt ook voor jou als man. Scheer je schaamhaar zo mogelijk. Verder is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat twee gebieden fris en fruitig zijn: je voorhuid en je anus.

‘Je anus?!’ roep je verschrikt. Ja, je anus. Wanneer je met standje 69 aan de slag gaat zou je zo maar eens geconfronteerd kunnen worden met haar poepertje, en zij met die van jou. Allereerst wil je het goede voorbeeld geven. Maar daarnaast wordt zij meer blootgesteld aan jouw reet dan bij een normale pijpbeurt.

Verder uiteraard je voorhuid, als je niet besneden bent. De huid van je eikel en penis is verder als de rest van je huid. Deze is relatief makkelijk schoon te houden, behalve de voorhuid waar het één en ander kan blijven zitten. Niet dat dit verder veel kwaad kan, maar je wilt graag dat het een prettige ervaring is voor haar – zodat ze standje 69 voor herhaling vatbaar acht.

Dit kan allemaal vrij snel. Een washandje met wat zeep, en zelfs een wc papier met wat water biedt al uitkomst. Een vochtig toiletdoekje kan ook geen kwaad. Als je alle tijd van de wereld hebt kun je natuurlijk heerlijk uitgebreid – samen – douchen of in bad.

Standje 69 seks tip # 2: hoe introducer je het?

Standje 69 is gewoon een vorm van orale seks. De beste manier is er heel gewoon over te doen. Maar als je partner toch bepaalde reserves heeft heb ik hier een aantal tips voor je. Zorg allereerst dat je liefdespartner opgewonden is. Mensen lijken anders aan te kijken tegen dit soort onderwerpen wanneer ze geil zijn. Raar maar waar. Neem dus de tijd om de spanning op te bouwen middels voorspel en teasen.

Als je partner terughoudend is wat betreft orale seks heeft dat waarschijnlijk te maken met een gebrek aan zelfvertrouwen. Je wil haar dus op haar gemak stellen en niet onder druk te zetten. Maak complimentjes over haar lichaam en hoe lekker je het vindt als je bevredigt, streelt, aanraakt, kust etcetera.

Standje 69 seks tip # 3: wie kan er het beste bovenop?

We hebben het hier over een seksstandje die je wel een tijdje wilt volhouden. Het is dus belangrijk dat je zorgt dat jullie beiden in een comfortabele positie liggen. Als zij bovenop ligt dan lik jij de achterkant van haar vagina, de kant die dicht bij haar anus zit. Het voordeel voor haar is dat ze meer controle heeft en zich makkelijker in een comfortabele positie kan manouvreren.

Zorg wanneer jij onderop ligt voor een kussen onder je hoofd, dat maakt het een stuk comfortabeler. Het is de zorg van degene die bovenop ligt dat je de bloedtoevoer van degene onder niet afsluit. Je zult dus mogelijk ook op je ellebogen of knieën moeten leunen, waardoor het handig is dat je regelmatig aan kracht training doet. Tegelijkertijd moet je ook niet bang zijn om op haar te leunen, dit is onderdeel van de fun.

Standje 69 seks tip # 4: hoe bevredig je en ontvang je tegelijkertijd?

Hoewel je elkaar dus niet in de ogen kijkt is standje 69 intiemer dan bijvoorbeeld doggy style, waar je haar wel in de ogen kijkt. Het spannende is dat je moet leren zowel te geven als te ontvangen. Dat vraagt een bepaalde overgave die sterk intimiteit verhogend werkt voor jou en je sekspartner. Met deze mindset wordt standje 69 dus intiemer dan bijvoorbeeld missionaris. Waarom? Omdat je meer op elkaar moet vertrouwen!

Je dient erop te vertrouwen dat wat jij doet lekker is. Dat je je sekspartner geen pijn doet. Dat jij in staat bent om te genieten terwijl je ook op de ander moet letten. Ook is het zo dat jij met je neus dicht in de buurt bent van een minder fleurig deel van haar, haar anus. Al deze factoren kunnen maken dat je meer in je hoofd gaat zitten, óf dat je je meer overgeeft aan liefdesspel zelf. Vertrouwen en overgave zijn de sleutelwoorden.

Standje 69 seks tip # 5: is het de bedoeling dat je klaarkomt?

Als zij onderop ligt en jij komt klaar in haar mond, dat kan dat iets zijn waar jullie allebei van genieten of niet. Misschien vind zij het niet prettig wanneer ze minder controle heeft wanneer je bovenop ligt, en vind ze het daarom fijn. Dit zij allemaal zaken die jij als man bespreekbaar wilt maken. Als standje 69 al heel uitdagend voor haar is, verras haar dan niet met een mond vol sperma terwijl ze deze niet verwacht.

Standje 69 seks tip # 6: hoe kom je tegelijkertijd klaar?

Hoe weet je als je haar niet kunt zien dat ze geniet? Dat doe je door goed te letten op welke bewegingen haar lichaam maakt. En welke geluiden ze maakt uiteraard. Vaak komt het de seks ten goede wanneer jij en je partner zich vrij en ongeremd voelen om te kreunen wanneer jullie genieten. Zijn de bewegingen en geluiden ritmisch en nemen ze toe in intensiteit? Dan ben je waarschijnlijk goed bezig.

Wanneer ze eventjes stopt met jou oraal te bevredigen kan het zijn dat ze bijna klaarkomt. Blijf dan vooral in het zelfde ritme doorgaan met vingeren en likken. Tegelijk klaarkomen lukt vaak alleen wanneer jullie elkaar aanvoelen en een sterke seksuele connectie hebben. Het is niet makkelijk maar wel een mooi streven. Het kan alleen bereikt worden door veel te oefenen. Jullie weten dus wat je te doen staat!

Succes en laat je eigen ervaringen en technieken met betrekking tot standje 69 hieronder achter.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVrouwen versieren op festivals in 7 simpele stappen
PijlVersiercursus voor mannen: Vrouwen versieren met een datingcoach
PijlDominante vrouwen: 7 Signalen & Tips om met ze om te gaan
PijlDe #1 gesprekstechniek voor dates & kroegen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties


Makkelijker is dus als de man onder ligt? Ik heb het nog nooit geprobeerd maar het lijkt me een leuke variatie op mijn ‘normale’ seksleven. Ga het zeker aan mijn vriendin voorleggen
Giel
tegelijkertid klaarkomen is inderdaad een kwestie van oefenen. Eerst kwam ik bijna nooit tegelijkertijd met mijn vriend klaar. Ik merk echt dat het de laatste tijd steeds vaker gebeurt.
Michella
Goedemiddag,standje 69 vind ik zelf een fijn standje.
Wij doen vaak standje 69meen genot.Samen dan heerlijk klaarkomen.Michella

Plaats een Reactie