Vibrator voor meer genot? Tips om haar meer vibo plezier te geven

26 May 2015, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De vibrator als middel om haar verslaafd te maken aan jou

Ik weet wat je denkt. Een vibrator erbij halen? Ik ben niet gek! Moet ik zeker gaan concurreren met zo'n enorme tarzan – mij niet gezien! Vibrators zijn bedacht voor en door vrouwen, voor de momenten als er geen man in de buurt is. Als er wél een man in de buurt is mag de vibo in het nachtkastje blijven. Zo kún je denken. Ik ga je nu laten zien dat er ook een andere manier is om naar vibo's, dildo's en andere seksspeeltjes te kijken – op een manier dat jij er je voordeel mee kunt doen!

Niet iedere vrouw houdt van vibrators, net zoals niet iedere vrouw van koffie houdt. Maar menig vrouw wel. De reden voor veel vrouwen is de trilfunctie, die voor een enorm intense clitorale druk kan zorgen. Wie wel eens een filmpje heeft gezien van een vrouw die een Sybian berijdt, weet waar ik het over heb. Het geeft zo'n overweldigende – met name constante – stimulatie dat een orgasme bijna onvermijdelijk is.

Voordelen van een vibrator in bed

Om te beginnen: soms is het gewoon gemakkelijk. Bepaalde vrouwen zijn onverzadigbaar zo lijkt het. Of je bent kapot van werk, van te veel seks of om welke reden dan ook. Jullie hebben zojuist seks gehad en jij bent al klaargekomen. Je vriendin of sekspartner heeft echter haar hoogtepunt nog niet bereikt en ligt je sip aan te staren met een hoopvolle blik of er nog wat gaat gebeuren. Jij geeft haar een brede glimlach en reikt naar het nachtkastje. Tijd voor vibo plezier!

De vibo is nu ook jouw beste vriend. Uiteraard wil je dat de vibo wel schoon is, van voorgaande keren. Het belangrijkste is dat jij laat blijken dat je volledig comfortabel bent met het gebruik van je vibo (of haar vibo). En als de vibrator in jouw nachtkastje ligt dan laat je ook meteen zien dat je dáár comfortabel mee bent: jij ziet de sekstoys niet als concurrenten – want voor een kerel als jij bestáát er geen concurrentie! Dat is de houding die je uit wilt stralen...

Zo verwen je haar met een vibo

De belangrijkste tip is om de vibrator niet te zien als een boormachine. Zie het als een precisie instrument. Jij bent geen bouwvakker maar een kunstenaar, die zijn penseel met precies de juiste druk en op de juiste plekken wilt gebruiken. Zet het genotsspeeltje dan ook niet meteen aan, maar beweeg hem langzaam tussen haar schaamlippen door zodat zij eerst kan wennen aan de temperatuur.

Zie de vibrator eerder als aanvulling dan vervanging van het voorspel. Je wilt haar nog steeds vingeren, beffen et cetera om haar stapsgewijs op te geilen. Let goed op de vibo wanneer je deze uit haar kutje haalt of deze echt goed nat is. Pas wanneer dat het geval is wil je de vibo aanzetten. De meeste vibrators hebben verschillende standen en je wilt met een lage stand beginnen. Kijk hoe zij op de stimulatie reageert.

Zo gaat een eliteminnaar om met een vibo

Wordt ze geiler gebruik dan de vibo om zo veel mogelijk gebied van haar vagina onder handen te nemen. Breid het uit naar haar buitenste schaamlippen, haar clitoris en de binnenwanden van haar vagina. Vergeet niet dat het alleen maar bijdraagt aan de totaal ervaring wanneer je haar op zo veel mogelijk manieren pleziert. Door haar af en toe te likken en te masseren zal ze dieper en dieper in het genot kunnen zakken.

Als dat gebeurt voer dan het tempo op en probeer andere standjes uit. Test verschillende bewegingen: draaiend, pompend, en ontdek welke plekken zijn het gevoeligst zijn. Als je merkt dat je een 'sweet spot' heb gevonden en zij langzaam klimt naar haar hoogtepunt, zorg dan voor steeds minder afwisseling (enige afwisseling wordt gaande het proces nog steeds enorm gewaardeerd is mijn ervaring!) en steeds meer voor constante bewegingen.

Dankbare blik

Wees nooit te hardhandig of te ruw. Gebruik beleid, als een waar liefdeskunstenaar, om haar naar haar hoogtepunt te begeleiden. Je kunt je voorstellen hoe ze jou gaat zien, wanneer jij haar kunt bijstaan bij haar meest intieme spelletjes. Maak niet de fout te denken dat je haar gedachten kunt lezen. Stel af en toe een controlevraag over het tempo, druk en plekje waar je de vibrator gebruikt.

Wissel geile porno af met lieve praat en je duwt haar binnen no time over het randje naar een orgasme dat jou promoveert naar de eredivisie van de eliteminnaars. Aanschouw haar schokkende lichaam en de dankbaar blik in haar ogen. Dat is jou werk, het kunstwerk van een eliteminnaar en een artiest. 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl7 Tips Om Een Awesome Indruk te Maken Op Vrouwen
Pijl'Zin? Lekker? Fijn?' voor praten over seksuele grenzen en wensen
Pijl15 dingen waar vrouwen opgewonden van raken
PijlDominante vrouwen: 7 Signalen & Tips om met ze om te gaan

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Harvey
Ik wil graag beter worden en wil de vrouwen
Spuiten klaar laten komen. En boven al het ejaculeren meester. Ik wil beter prestatie willen leveren fanaat ik nu kan.

Wat raad u mij aan??
Bokito
Wij hebben een aardige kast vol met speeltjes, We gebruiken het ook samen, tijdens het voorspel of de dame gebruikt het alleen en ik kijk toe, om bij mij de spanning op te bouwen. Samen heb je meer plezier dan alleen. Zie het niet als concurrent maar als metgezel in bed. Ze komt zelfs spuitend klaar, maar dit vereist veel ervaring en oefening.
Mar
Maar je kan het ook zo zien, Dat een echte man geen Vibo nodig heeft om een vrouw klaar te laten komen, Jij als man moet de vrouw tijdens een vrijpartij naar een orgasme of meerder orgasmes toe leiden. Een vrouw kan bv een clitorale orgasme, Een vaginale orgasme, een tepel orgasme, een orgasme op commando en nog veel meer verschillende orgasmes ervaren. waar de meeste mannen en ZELFS de meeste mannen geen weet van hebben. En dan het grote leugen dat een vrouw tijdens het neuken niet kan klaarkomen, WHAHAHAHAHAHAHA, bestudeer de programma,s van David Shade en Mark Cunningham. hun maken jou een echte sex meester door een vrouw zelfs met alleen je stem te laten klaarkomen, wat je dan ook weer tijdens het neuken kan gebruiken waardoor ze heftige orgasmes op je pik zal ervaren en jij je een ECHTE man voelt.

Plaats een Reactie