Voorspel: Hoe maak je haar geil seks tips

17 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De kunst van het voorspel

Goede seks heeft alles met voorspel te maken. Helaas voor vrouwen is de kunst van het opgeilen er eentje die weinig mannen verstaan (omgekeerd helaas ook vrees ik). Geen nood! Ik ga je in deze blogpost een aantal tips geven waarmee je als een ware Don Juan elke vrouw kan opwinden.

Zelfs tot het punt waarop ze gewoon smeekt om seks met jou te hebben. Als je dit nog nooit hebt meegemaakt is dit overigens meteen je missie na deze blogpost. Als jij een superieure minnaar wilt worden, dan moet je dit gewoon doen.

Voorspel tip # 1. Gedraag je seksueel

Hoe maak je een vrouw zo geil dat ze seks met jou wil hebben? Door je als een seksuele man te gedragen! Doe wat je eigenlijk diep van binnen wil doen. Raak haar aan als je de impuls krijgt. Klinkt eenvoudig, er zit echter een addertje onder het gras. Je moet het niet doen waar anderen je kunnen zien.

Wat mannen een vrouw versieren denken ze dat ze haar gewoon kunnen aanraken, seksuele opmerkingen kunnen maken etc., terwijl iedereen jullie kan zien en horen. Als het bovendien in het zicht van haar vrienden is dan is dat letterlijk een enorme turn off.

Vrouwen willen niet overkomen alsof ze een slet zijn, ze bewaken hun imago met hun leven. Als je haar aanraakt of iets seksueel zegt, zorg dan dat niemand het ziet of hoort. Betekent dit dat je niets kan doen als je rond andere mensen bent? Nee, de truc is om het onopzichtig te doen.

Voorspel tip # 2. Zorg ervoor dat niemand het ziet

Wanneer je bijvoorbeeld met een vrouw onder de mensen bent kan je onopgemerkt met je hand over haar onderrug gaan. Of als jullie achterin de taxi zitten kun je je hand over haar benen laten glijden zonder dat de chauffeur het ziet.

Als je de kunst beheert om stiekem te stoeien in het openbaar, zie dan maar dat je broeksriem goed vast zit... want ze kan zo geil worden dat ze plotsklap je broek naar beneden wil trekken. Waarom? Omwille van de spanning en opwinding om betrapt te worden.

Als je iets stiekem doet, is het jullie ondeugende geheimpje. Je creëert je eigen wereldje met haar en dit zorgt voor sterke gevoelens van verbondenheid. Wees dus niet bang om verkenning te gaan onder haar rokje wanneer niemand het ziet, of seksuele dingen in haar oor te fluisteren.

De ideale man weet zich goed te gedragen voor de ogen van haar vrienden en wanneer die niet in de buurt zijn of even niet opletten dan is hij heel seksueel met haar. Als je dit effectief toepast dan kan je haar ontzettend geil maken.

Voorspel tip #3. Alles buiten de seks is voorspel

Voorspel is eigenlijk niet anders het versterken van haar verlangen om seks met jou te hebben. Het voorspel begint niet pas als jullie beiden je kleren uithebben en op het punt staan seks te hebben - het begint al van het eerste moment dat je haar ontmoet.

Verlangen is heel krachtige emotie. Jouw doel moet zijn om het verlangen in haar ten alle tijden wakker te houden. En hoe meer je dit kan doen, des te beter de seks zal zijn.

Voorspel tip # 4. Windt haar ook op wanneer je niet bij haar bent

Hoe maak je haar nu geil als je niet bij haar bent? Stuur haar een sms’sje, bel haar en laat blijken hoe hard je naar haar verlangt.

Een goed voorbeeld is het volgende berichtje:
“Ik wil je! Als ik nu bij je was dan drukte ik je met één hand tegen de muur, en zou ik met mijn andere hand al je kleren uitdoen.”

Als je haar specifieke seksuele situaties kan laten inbeelden, dan zal ze die in haar fantasie ook echt met jou beleven. Als het moment daar is dat jullie seks gaan hebben vertraag dan juist. De meeste mannen zullen hier versnellen. Jij niet, jij weet hoe je het verlangen kunt opbouwen.

You’re a man on a mission. Je missie is letterlijk: haar zo geil maken dat ze smeekt of je haar neukt.

Als er één ding is dat je vooral moet onthouden, dan is het dat je haar geil maakt door je te gedragen als een seksuele man. Je weet wat te doen, succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlConsent en Hoe Vraag Je Het (Zonder Ongemak)
PijlZe zegt de date af of wil niet afspreken: 5 Tips +Whatsapp voorbeeld
PijlHoe word je verliefd: 7 Simpele tips hoe verliefdheid werkt
Pijl61 Uitdagende zinnen om jouw date te verleiden

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties


dit is heeeeeel aar
Kevin
Bedankt voor de tips!
Pouria
Sexi

Plaats een Reactie