Vrijen

26 May 2015, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

5 tips voor vrijen in een optimale setting

Wanneer je een vrouw mee naar huis neemt om uitgebreid met elkaar te vrijen, dan wil je haar een geweldige tijd bezorgen. De ene keer is die sfeer er wel, een andere keer niet. Waar zit 'm dat nu in, is een vraag die ik laatst kreeg. Laat mijn antwoord geven aan de hand van een ervaring die ik afgelopen week had.

We lopen langs een riviertje. Ze heeft op dit moment nog geen idee dat de eerste date op vrijen uitloopt.

Wist je dat ik hier de avondvierdaagse heb gelopen? Louise lacht en we halen samen jeugdherinneringen op. Het is voor mij moeilijk om te luisteren. Elke keer als mijn hoofd naar rechts draait kijk ik recht haar decolleté in. Haar grote ronde borsten maken het daarbij niet makkelijker. Wat doe je morgen, vraagt ze. Morgen is het zaterdag.

Ik ga samen met een paar vrienden naar een drum and bass festival. Jij? Niks, ik heb morgen lekker vrij. We zijn al op de terugweg richting mijn huis.

Bij de voordeur aangekomen neem ik haar mee naar mijn slaapkamer. Onderweg komen we nog een baby foto van mij tegen. Ah, wat cute, zegt ze. Tja, daar is nu weinig meer van over, denk ik bij mezelf. Met haar borsten naar mij toe gericht, vertelt ze dat ik nog steeds een beetje op dat jongetje op die foto lijk. Zonder wat te zeggen neem ik haar mee naar mijn kamer.

Vrijen doe je alleen met sfeerverlichting

Samen zijn we in mijn slaapkamer. Maar voordat we gaan vrijen gebeurt er nog een hoop. Als eerste laat ik Louise mijn plasmalamp zien. Natuurlijk is dat het beste wanneer er niet te veel licht is. Rustig doe ik de gordijnen dicht. Het is nu pikkedonker. We kijken samen naar het licht dat afkomstig is van mijn lamp. Na een tijdje klap ik mijn laptop open. WOW, de hele kamer heeft weer een beetje licht. De combinatie van het licht van mijn laptop en plasmalamp is perfect. Het is niet te licht en niet te donker.  Ik klik het word documentje van 5 tips voor vrijen met een betere setting weg. Mijn muis gaat vervolgens naar YouTube.

Vrijen met muziek

Mijn seksmixtape op dit moment wordt geopend.

Staand knuffelen we elkaar en bewegen we op het ritme van de muziek heen en weer. Louise danst wel erg goed. Ik kom er pas op dit moment achter dat ze salsalessen volgt. Leer mij een klein beetje salsa, zeg ik tegen haar. Met plezier laat ze me de basis stapjes zien. Ik bak er niet zo veel van, maar Louise verzekert me dat het aan de muziek ligt. Dat kan kloppen denk ik. Tenslotte is seksmuziek niet heel geschikt om op te dansen. Het is daarentegen wel handig om op te vrijen.

Neem je tijd voordat je gaat vrijen

Wil je iets eten of drinken? Alleen een glaasje water zegt ze op een bescheiden toon. Ik loop naar beneden om wat voor mezelf en haar te halen. Met een chips zak en twee glazen water loop ik terug naar boven. Verwonderd kijkt ze me aan omdat ik toch met eten ben gekomen. Met swingende bewegingen eten en drinken we wat.

Op deze manier laat je zien dat je jezelf onder controle hebt. De mindset is als volgt: het maakt mij niet uit of we seks hebben. Als het niet nu is, komt het wel een andere keer.

Op een gegeven moment pak ik haar hand en loop naar mijn bed toe. Alleen we beginnen nog niet gelijk te vrijen. In plaats daarvan doen we nog iets anders.

Vrijen doe je met schone lakens

Het klinkt heel simpel, en dat is het ook. Zorg ervoor dat je bed fris ruikt en met schone lakens is opgedekt. Je laat op deze manier zien dat je iemand bent die zichzelf en anderen goed verzorgt. Ze hoeft zich geen zorgen te maken over lakens die al meer dan een jaar niet gewassen zijn.

Vrijen onder de dekens

Het sfeertje is gezet. De combinatie van het juiste licht en sensuele muziek doet wonderen. Louise en ik zitten samen op bed. We zoenen en ik laat me op mijn rug vallen. Kom we doen de deken over ons heen, zeg ik . Nog steeds hebben we onze kleren aan. Zo komen we erachter dat met alle kleren aan het veels te heet is onder de dekens is.

Tussen het zoenen door beginnen we geleidelijk elkaars kleren uit te trekken.  Toch moet ik die deken even van mijn afgooien om het condoom om te doen. Wanneer het moment rijp is vrijen we elkaar de zevende hemel in! Ik weet zeker dat dit niet zo hemels was geweest zonder deze vijf ingrediënten voor de juiste setting. 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlSociale vaardigheden om vrouwen te versieren: Zo krijg je ze
PijlVerliefd op collega? Houd HIER rekening mee (+7 Tips)
PijlDating app Snack bestraft dit slechte gedrag van gebruikers
PijlIk klap dicht bij haar: Ontdek de 7 redenen en oplossingen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Furtuna
Vrijen mensen

Plaats een Reactie