Vroegtijdige Ejaculatie

29 Mar 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Problemen met vroegtijdig ejaculeren

Je bent dit artikel waarchijnlijk aan het lezen omdat je last hebt van te vroeg klaarkomen. Maar wanneer is er eigenlijk sprake van een ejaculatie probleem: wat is te snel? Er staat geen vaste tijdslimiet voor goede seks. Laten we dus vaststellen dat je te maken hebt met een probleem wanneer je seksleven hier danig onder lijdt.

Dit uit zich erin dat je als man op gaat zien tegen de seks of tegen het moment van penetratie. Super frustrerend omdat we juist van de seks willen genieten. Samen; je wilt je vriendin ook laten genieten en niet dat het een gênante vertoning wordt. Op deze manier zal je ook niet echt een reputatie opbouwen als superminnaar.

Wanneer de man te snel klaarkomt is de kans groot dat de vrouw nog niet aan haar trekken is gekomen. En het zal niet de eerste keer zijn dat ze daarom haar vriendje dumpt of vreemdgaat. Eén van de belangrijkste redenen voor relatieproblemen blijft een niet optimaal seksleven. Hoe ga je hier dus mee om?

Oplossing van het vroegtijdig ejaculatie probleem

Als je het positief bekijkt ben je gewoon heel vruchtbaar. In de oudheid zou jouw vermogen om snel klaar te komen je goed van pas komen, omdat je zo de grootst mogelijke kans zou hebben zo veel mogelijk vrouwtjes te bevruchten. Zie het in ieder geval zo dat je een bepaalde vaardigheid hebt. Die is aangeleerd. Je kunt dus ook een andere vaardigheid – langer seks hebben – aanleren.

Hoe ontstaat vroegtijdig ejaculeren? Iedere man heeft een bepaalde stimulatie van de penis nodig om te kunnen ejaculeren. Dit is een combinatie van zowel fysieke als mentale stimulatie. Om de ejaculatie uit te stellen dien je dus te zorgen dat je de stimulatie vermindert. Tegelijktijd kun je er werken aan dat je vermogen om met spanning om te gaan groter wordt.

Anders gezegd, je wilt leren hoe je de spanning in je lichaam los kunt laten. Dit kun je doen wanneer je seks hebt maar je kunt op ieder moment leren ontspannen. Denk aan yoga, ademshalingsoefeningen, een stukje hardlopen. Ook mastruberen is een goede manier om dit te trainen.

Trainen om de seks langer vol te houden

Je kunt jezelf trainen om meer controle over je eigen lichaam te krijgen. Hier geef ik een aantal praktische tips. Allereerst wil je stimulatie van je penis afwisselen met andere zaken. Penetreer haar kort. Stoot een paar keer en vooral niet te hard. Gan dan verder met haar zoenen, vingeren, beffen et cetera.

Train je ademhaling, door heel bewust langzamer en dieper te ademen. Adem diep in door je neus, houd je adem eventjes vast en langzaam uit door je mond. Wanneer je de neiging krijgt om te ejaculeren zorg dan dat je jezelf kalmeert door je ademhaling rustiger te maken.

Ontspan je lichaam bewust. Span je spieren niet aan door bijvoorbeeld op je armen te leunen. Zorg ook dat je een standje kiest waarbij je niet snel klaarkomt. Wat ook goed werkt is dat je haar het werk laat doen. Zorg dat zij beweegt in plaats van dat jij stoot. Jij wordt dan minder gestimuleerd. Zij waarschijnlijk juist meer omdat ze precies kan bewegen zo dat het voor haar het lekkerst is.

Tips voor betere seks

Zorg er echt voor dat je een lange termijn benadering kiest. Door seks te zien als iets waar je jezelf in kunt trainen zul je op den duur gewend raken aan het langer uitstellen van de ejaculatie.

Als je dit probleem meteen morgen opgelost wilt hebben zal het alleen maar hardnekkiger worden. Leer juist te ontspannen. Het zal vast nog een aantal niet gaan zoals je wilt. Wordt dan niet boos op jezelf of op ‘de wereld’. Het is niets om je voor te schamen. Er zijn tal van stoere gasten die hier last van hebben of hebben gehad.

Probeer haar ook als eerste klaar te laten klaarkomen, tijdens het voorspel. Dat helpt jou niet om meer controle te krijgen over je lichaam, maar het is wel zo dat als zij éénmaal is klaargekomen ze de tweede keer sneller een orgasme zal hebben.

Als je jezelf geduldig en consistent traint zul je uiteindelijk het seksleven hebben dat je wilt. Veel succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlOnbereikbare liefde? Vijf stappen om haar te daten
Pijl19 Eerste Date Tips voor de perfecte Date - De Ultieme Gids
Pijl14 Allerleukste date ideeën en romantische uitjes in Zwolle
PijlOurtime review - Alle ins en outs: Van ervaringen tot prijzen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Alexander
geachte hr/mevr ik heb gister het ebook gedownload en heb veel aan de tips, het leest prima weg, wel veel informatie om in n keer te lezen
Eduard
Dank voor de tips

Plaats een Reactie