Willen vrouwen nou echt voorspel & naspel?

16 Sep 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Voorspel & naspel tips voor betere seks

We hebben net de liefde bedreven en het liefst wil ik nog even samen naknuffelen en daarna onder de douche springen. Terwijl ik het bed uitspring en even snel ga plassen zet ik meteen de douche vast aan. Ik kom terug in de slaapkamer om mijn vriend liefkozend mee te nemen naar de douche, maar in bed zie ik een man die al op zijn zij is gekropen, de dekens heeft meegetrokken en hard ligt te snurken.

Orgasme en daarna meteen slapen is voor mannen de standaard routine, maar vrouwen hebben toch andere behoeften. De eeuwenoude grote verschillen tussen man en vrouw lijken in de slaapkamer in de slaapkamer misschien wel het grootst. Maar is dat nu echt zo? Willen vrouwen nou echt altijd voorspel en dan ook nog eens naspel? En wat houdt dat dan eigenlijk precies in? Dat ga ik je hieronder vertellen.

Voorspel: is dat nou echt zo belangrijk?

Te beginnen bij het voorspel. Jij hebt al een stijve, maar zij heeft nog al d’r kleren aan. Ja dat gebeurt regelmatig. Wij vrouwen kunnen niet net als mannen zomaar een knop omzetten en dan klaar zijn voor seks. Wij moeten eerst in the mood worden gebracht. In principe hoeft dat helemaal niet zo uitgebreid of ingewikkeld te zijn, want soms komen wij ook het liefst gewoon to the point. Toch hebben we vaak wel voorspel nodig om zin in seks te krijgen.

Voorspeltips: zoenen, strelen en fluisteren

Voorspel begint eigenlijk heel simpel gewoon met zoenen. Zoen haar passievol op haar mond en laat zo weten dat je zin in d’r hebt. Bij mij is mijn gouden plek echt mijn nek. Als een man van kussen op mijn mond, naar mijn nek gaat dan wil ik hem daarna al snel helemaal. Naast zoenen is strelen ook een onderdeel van het voorspel. Raak haar overal op haar lichaam aan, vooral haar erogene zones.

Streel haar nek, kneed haar borsten en masseer haar dijen terwijl je in haar oor fluistert hoe lekker ze is. Geloof mij maar dat een minuut later al haar kleren op de grond liggen.

Voorspel: hoe dan verder

Na het voorspel kun je wel gewoon van start gedaan. Dan begint eigenlijk het tussenspel, de daad zelf. Voor vrouwen is het bereiken van een orgasme wat lastiger dan voor mannen. Daarom is de truc gewoon om jouw orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. De beste tip is dan ook om het penetreren met de penis af te wisselen met vingeren en met bijvoorbeeld beffen.

Zo zorg je ervoor dat je de druk even bij jou van de ketel afgaat en dat je je volledig op haar focust. Zij komt zo dichter tot haar hoogtepunt en jij kan even afkoelen.

Naspel: wel of niet?

Als jullie dan vervolgens samen zijn klaargekomen, dan komt het naspel. En ja, dat vinden vrouwen toch wel fijn. Doe dus je uiterste best om niet meteen in slaap te vallen, maar blijf nog even wakker. Het cliché dat vrouwen het lekker vinden om na de seks nog wat te knuffelen is namelijk echt waar. Knuffelen vinden vrouwen fijn omdat ze dan nog even bevestiging krijgen dat het fijn was en dit versterkt ook weer de band tussen jullie.

Door na de seks meteen te gaan slapen kan ze zich gebruikt voelen of kan ze misschien zelfs afknappen. Ga dus gewoon even lepeltje-lepeltje liggen of geef d’r een kus en vraag of ze mee gaat douchen. Door even wat quality time te besteden na de seks zal ze helemaal voor je vallen, omdat je waarschijnlijk veel begripvoller overkomt dan alle andere mannen die ze ooit heeft gehad.

Vrouwen stellen voorspel en naspel vaak wel op prijs, maar dat wil niet zeggen dat we nooit houden van een ouderwets vluggertje op z’n tijd. Als je dus merkt dat ze er zin in heeft, schroom dan ook niet en ga dan gewoon met met de flow. Weer een manier om haar helemaal voor je te winnen. Wil je wat meer tips voor het tussenspel? Lees dan ook onze andere seks-tips blogs.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl13 Simpele tips om te flirten met je lichaamstaal: Zo doe je het!
PijlNog steeds maagd? In 10 tips naar je eerste keer in bed zonder gedoe
PijlDe beste datingsites: Waar & hoe vind ook jij leuke dates
PijlDroog staan als man: 14 Tips om je dry spell nu te doorbreken

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

JW
Ik kom als man redelijk snel klaar wat de meid die ik nu date niet echt kon waarderen. Ik heb jouw 'truuk'om af te wisselen tussen echte sex en alleen op haar focussen. Man! Wat was ze daar blij mee! De focus is af van mijn soms matige presteren en zij vindt het fantastisch. Thanks!!
Manja
Dankuwel

Plaats een Reactie