5 Geniale flirttips van mijn coach

15 Sep 2013, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Flirttips van twee maanden coaching

Dit is een stukje geschreven door Gerard, één van de deelnemers van de AttractionGym. Het is een samenvatting van de flirttips en inzichten die hij de afgelopen twee maanden heeft opgedaan.

Vrouwen hebben een gave als het gaat om flirten. Een gave die wij mannen niet of veel minder beheersen. Vrouwen voelen feilloos onze energie aan. Ieder mens heeft een vibe die hij uitstraalt. Vrouwen zijn net honden, in de zin dat ze alles ruiken. Ze voelen de energie die we meedragen. Daarom hebben mannen die ‘needy’, gefrustreerd of dronken zijn geen succes met vrouwen. Dit soort mannen zijn niet aantrekkelijk.

Flirttip # 1: leg je ballen op tafel

Wat vrouwen wel aantrekkelijk vinden is een man die durf heeft. Een man die het lef heeft z’n angst te overwinnen en zo gezegd zijn ballen op tafel te leggen. Het is niet alleen aantrekkelijk, het is ook vleiend voor een vrouw als een man haar aanspreekt en hij met haar flirt. Zelfs als is de man bloednerveus en komt het stotterend uit zijn mond. Maar het moet wel gemeend zijn, want zoals gezegd vrouwen voelen alles aan ook als het niet gemeend is.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Zo voelen vrouwen het ook als je ‘in je hoofd zit’. Als je tijdens het flirten te veel met je zelf bezig bent (‘hoe kom ik over? hoe zie ik er uit? wat moet ik zeggen?’), en niet 100% gefocust bent op haar, dan merkt de vrouw dat. Ze zal je dan eerder een blow-out geven.

Flirttip # 2: geef haar je volledige aandacht

Ga daarom altijd 100% voor de vrouw met wie je flirt. Richt je aandacht volledig op haar. Het wordt ook leuker voor jezelf als je je op de vrouw richt. Het geeft je de gelegenheid om te genieten van haar schoonheid en te genieten van het gesprek. Maak je ook niet druk over wat je moet zeggen. Als je alleen maar zegt wat je echt voelt is het meestal goed.

Flirttip # 3: laat je gevoel spreken

Het enige wat ik standaard zeg als ik wil flirten met een vrouw: “ Ik zag je staan/ lopen/ zitten en ik MOEST je even aanspreken.” Vervolgens geef ik de reden waarom. Op dat moment laat ik volledig mijn gevoel spreken. Ik dwing mezelf om haar aan te kijken in haar ogen. Op die manier moet ik wel gefocust zijn op haar. Als je na het gesprek niet exact weet welke kleur haar ogen waren, dan heb je je niet genoeg op haar gefocust.

Hoe sterker je seksuele intenties zijn met de vrouw die je aanspreekt, hoe beter. Hoe sterker je de vrouw seksueel wilt, hoe sterker ze zal reageren. Zoals gezegd, vrouwen pikken die energie op. Als je je warm-up sets doet is het minder belangrijk, maar als je er echt voor gaat moet je de vrouw willen veroveren.

Flirttip # 4: zorg voor het juiste frame

Zorg vanaf het eerste moment voor het juiste ‘frame’ in de interactie door haar te behandelen alsof je reeds seks met haar hebt gehad. Jij bent haar lover niet haar nieuwe beste vriend.

Zie je zelf niet als iemand die bedelt bij een vrouw om haar telefoonnummer / een afspraakje / seks. Zie jezelf als iemand die haar een geschenk geeft. Je geeft haar aandacht als je met haar gaat flirten, op zich is dat al een geschenk. Zij moet je daarvoor dankbaar zijn.

Laatste flirttip: volg je mannelijke instinct

De beste flirttip die ik je kan geven is altijd je mannelijke instinct te volgen. Wij hebben deze niet voor niets gekregen van moeder natuur. Hoe vaker je hier naar luistert, hoe beter je intuïtie wordt. Flirt missers zijn hierbij onvermijdelijk. Ook Tiger Woods heeft wel eens een bal misgeslagen toen ie begon met golfen en Johan Cruijff heeft wel eens een penalty gemist.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHappy single zijn: 7 Tips voor een gelukkig leven
PijlIs ze verliefd op mij? 7 signalen (Datingcoach Daan de Ram)
PijlTinder Boost: Zo werkt het + Zo haal je er het meeste uit
Pijl110 Gespreksstarters en vragen voor de leukste gesprekken

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Stijn F
Ik ben al tijden bezig met het zoeken naar een leuke vrouw ik heb er al een aantal aangesproken (altijd even een drempel waar je over heen moet) misschien is tip 3 een goede om te zggen waarom je op haar bent afgestapt. Wat ik niet goed begrijp is het ‘frame’ hoe maak ik een vrouw duidelijk wat ik van haar verwacht en hoe ik wil dat ze mij ziet? Het laatste wat ik wil is in de friendzone komen...

Handige samenvatting van de tips Gerard!

Groeten Stijn F.
Michel
Ik heb niet zo’n geweldige humor, als ik vooraf opmerkingen bedenk komen deze altijd erg gemaakt over, heb je hier ook tips voor?

Plaats een Reactie