5 Leugens over flirten die je NU moet weten

22 Apr 2014, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

 Mannen, IK BEN KWAAD! Woest!

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Mijn mannelijkheid wordt aangevallen. Mijn trots gekrenkt. Mijn intellentie beledigd. Ik ben het ZAT!

Ik ben klaar met de leugens… JA, LEUGENS… die worden verspreid over flirten.

Het is tijd dat ik – voor eens en voor altijd – afreken met de grootste leugens over flirten die er bestaan.

Waarom? Ik dat ik jullie betrouwbare bron ben van alles wat je wilt weten (en niet wilt weten) over flirten, seks, relaties. Het is mijn heilige taak.

Dus hier komt ie. De “True or False” over de belangrijkste controversies over daten of all time.. Voor jullie.

Flirt controverse # 1: "Vrouwen willen minder graag seks dan mannen"

Ik trap hiermee af omdat dit de grootste misvatting over vrouwen is, aller tijden. Dus bij deze: 

FALSE!

Vroeger dacht ik dat flirten een kwestie was van de man die zichzelf bewijst tegenover de vrouw, en de vrouw die de boot een beetje probeert af te houden. Geloof me, vrouwen willen net zo graag seks als mannen... en stiekem zelfs nog veel liever! 

Het bewijs? De enorme hoeveelheid verschil in gekreun, fysieke reacties en gezichtsuitdrukkingen tussen mannen en vrouwen tijdens de seks. Zij geniet ongeveer 10x meer zou ik zeggen.

Een vrouw wil seks misschien minder snel, dat is waar. Een vrouw is als een kampvuur dat eerst langzaam opgang komt, maar dan keihard brand. Een man is meer als een aansteker ;)

Flirt controverse # 2: "Ik val vrouwen lastig als ik plots met ze ga flirten"

FALSE!

Echt, onbewust denken veel mannen dat ze een vrouw 'lastig vallen' als ze op een vrouw afstappen om te flirten in een kroeg. In de afgelopen jaren is het me maar een paar keer voorgekomen dat vrouwen echt heel druk in gesprek waren en dat ze niet gediend was van mijn geflirt. Vrouwen willen flirten en versiert worden!

Het is de waarheid, zo vaak laten vrouwen hun gesprek varen en laten ze jou toe in het gesprek, als je maar een beetje met de juiste energie binnenkomt.

Letterlijk willen vrouwen niet lastig gevallen worden natuurlijk. Maar ze worden 100x liever af en toe lastig gevallen dan dat ze helemaal niet aangesproken worden op een avond. 

Het bewijs: als ze zouden willen flirten met nieuwe mannen, dan bleven ze toch wel thuis? Veel goedkoper en nog betere muziek ook.

Flirt controverse #3: "Vrouwen flirten met mannen waarvan ze onder de indruk zijn"

FALSE!

Een andere grote fout, mannen proberen indruk te maken. Vrouwen RUIKEN bijna letterlijk als je dit aan het doen bent, en beste Player, het ruikt niet goed...

Omdat zoveel mannen stoer doen, ben je al snel meer mysterieus en interessant als jij helemaal niet 'je best' doet. Stel nou dat je nu ook nog eens lol met haar kan maken en een oprecht interesse in haar kan laten zien, dan maak je daar ECHTE indruk mee.

Dan gaat ze plots allemaal vragen aan je stellen wat eigenlijk de vrouwelijke versie van flirten is. Flirt terug door haar soms te plagen met gekke antwoorden en antwoord soms kort en eerlijk terug.

Flirt controverse #4: "Ik ben niet knap genoeg om te flirten met een mooie vrouw"

Dit heb ik ook geloofd tot ongeveer mijn 21e. Wat een vreugde toen bleek dat dit totale Bullshit was! Als je moddervet bent dan gaat dit misschien niet helemaal voor je op, maar zelfs dan kom je ontzettend ver met een tof, mannelijk, dominant, speels karakter.

Geloof het of niet mijn oppervlakkige mede-mannen. Maar vrouwen kijken dus ECHT naar je innerlijk. Vrouwen vallen over het algemeen op speelse, sociale, dominante, pro-actieve, authentieke, ambitieuze mannen.

De sportschool is een leuke toevoeging, mooi haar en een symmetrisch gezicht ook. Maar geen absolute eis.

Er onverzorgd uitzien is wel een dikke vette no-go. Maar jezelf slecht verzorgen zegt dan ook weer iets over je karakter, of niet? ;)

Dus wederom: FALSE!

Flirt controverse #5: "Als ik haar als vriendin wil, moet ik haar eerst daten"

FALSE!

Die zag je zeker niet aankomen he? Je stapt op haar af, gebruikt de flirt tips van deze blog ;) staat lekker te flirten en je krijgt haar nummer. 'Goh ze is wel heel leuk' hoor ik je denken. 'Ik ga vanavond niet met haar naar huis voor seks, ik behandel haar SPECIAAL'

FOUT!!!

Ze voelt dat jij haar speciaal behandeld. Hierdoor krijgt zij het gevoel dat ZIJ de meest lekkere van jullie twee is. Maar beste Player, jij bent de Hoofdprijs hier! 

Blijf flirten en behandel haar zoals iedere andere meid die je leuk vindt. Probeer gewoon redelijk snel seks met haar te hebben en neem haar vooral niet mee op 10 dates.

Mannen worden vaak verliefd VOORDAT seks plaatsvindt. Vrouwen worden vaak verliefd NADAT seks plaatsvindt. Snap je nu mijn punt? ;)

Laat Hollywood je niets wijsmaken (ook niet over hoe je moet flirten door cadeautjes te kopen....). Houd je eigen ritme aan met haar.

Aight Player! Je bent nu weer wijzer in het land van flirten en flirt tips. Zeg me alsjeblieft wel dat je ze toepast in de kroeg he!?

Daan

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl7 Eenvoudige Stappen van Daten naar Relatie
PijlHoe Snel Vrouwen In Je Bed Krijgen: Mijn 9 Stappenplan
Pijl14 Manieren om een Vrouw te Verwennen in Bed
Pijl19 Tips om Definitief Bindingsangst te Overwinnen (Man & Vrouw)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie