Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / Leren flirten met golflessen

Leren flirten met golflessen

12 Aug, 2013 door Guy in Flirttips

Flirten is net als golfen

Hierbij een verslag van een deelnemer van de Gym, ons lange termijn programma.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Lange tijd heb ik geworsteld met het begrip ‘het resultaat loslaten’ als het gaat om flirten en vrouwen versieren. In theorie was het me wel duidelijk, maar in de praktijk kreeg ik het niet voor mekaar.

Natuurlijk begreep ik dat het belangrijk is om niet te hechten aan resultaat. Als je een vrouw aanspreekt en je krijgt een ‘blow-out’ dan moet je je dat niet persoonlijk aantrekken. Het is zaak om, hop, met de volgende vrouw te flirten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Duidelijk.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Negatieve reacties bij het flirten

Toch merkte ik dat ik het me wel aantrok als ik negatieve reacties kreeg van vrouwen. Vooral als ik een serie ‘blow-outs’ achterelkaar te verduren kreeg, ging ik toch twijfelen. Iedere nieuwe approach ging ik dan met een onzeker gevoel in en ik hoopte alleen maar geen negatieve reactie te krijgen bij de volgende. Na verloop van tijd gaf ik het op, omdat het leek of ik alleen maar afwijzingen kreeg.

Na een serie van avonden met enkel ‘blow-outs’ had ik bedacht dat ‘night game’ misschien niet ‘mijn ding’ is, en dat ik me misschien moet toe leggen op ‘daygame’.

TIP: Als Een Vrouw Je Thuis Uitnodigt: Wat Je Nu Moet Doen

Toch zat het me niet lekker, omdat ik niet iemand wil zijn die (te) snel opgeeft.
Ik legde het probleem voor aan mijn coach. Hij en ik zijn beiden golfspelers, dus hij kwam met een analogie uit de golfsport. Zijn woorden hebben mijn ‘mindset’ verandert.

Lucky shots bij golf en leren flirten

Hij vroeg mij: “Wat is een goede golfer?”

Ik: “Iemand die met zo min mogelijk slagen het balletje in het putje weet te krijgen.”

Hij: “Zeker. En hoe krijg je dit voor mekaar? Je kan een keer een lucky shot hebben en de bal goed raken, zodat ie in de buurt komt van de hole. Maar daar gaat het niet om.

Stel je staat op de ‘drive’ en ik geef je een mandje met 50 ballen. Jij gaat al deze ballen slaan. Als 40 van de 50 ballen in een straal van 1 meter van elkaar belanden op de baan, dan ben je een hele goede golfer, ongeacht waar op de baan ze precies neerkomen.

Je weet hoe je voeten moeten staan, hoe je de club moet vasthouden et cetera, maar je moet vooral vaak en veel ballen slaan. Af en toe is het goed je houding te analyseren en eventueel te corrigeren, maar zelfs als je jezelf niet bewust corrigeert zal je steeds beter gaan slaan.

Focus op het balletje

Je bent helemaal niet bezig met de hole, je bent alleen maar bezig met de bal goed te raken. Je kijkt naar het balletje, niet naar het vlaggetje. Als je merkt dat naar jouw smaak de ballen een beetje te veel rechts of links neerkomen, dan hoef je alleen je lichaam een klein beetje te draaien om de ballen te krijgen in de richting die jij wilt.

Wat je natuurlijk niet doet is na iedere geslagen bal gaan analyseren wat je goed en fout deed. Natuurlijk kan je jezelf af en toe corrigeren als je merkt dat je je romp niet goed draait of dat je iets meer je knieën moet buigen of wat dan ook. Je zit niet in zak en as als je een paar ballen achterelkaar slecht raakt of totaal mis slaat.

Je intentie bij iedere bal is deze zo goed mogelijk te raken en niet om een hole-in-one te slaan. Als je consequent de ballen goed weet te raken dan ga je ook goede resultaten halen op de baan. Het een is het gevolg van het ander.”

Vrouwen aanspreken net als het balletje slaan

Vanaf nu zie ik iedere approach als het slaan van een golfballetje. Ik ben puur gericht op mijn eigen versiertechniek en niet op het resultaat. Mijn intentie is mezelf te verbeteren. Als ik nu een negatieve reactie krijg van een vrouw denk ik alleen: snel het volgende ‘golfballetje’ slaan – snel met de volgende vrouw flirten.

Ik vat het niet langer meer persoonlijk op, omdat ik weet dat ik alleen beter kan worden als ik veel approaches doe. Nu ik daar minder mee bezig ben zie ik dat ik veel meer progressie maak dan daarvoor. Coach bedankt!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Peacocking? 5 simpele tips om meteen op te vallen bij vrouwen
7 Must-Have tips om Online te Flirten (+17 Copy/Paste Zinnen)
Hoe weet je of ze je leuk vindt? Deze 19 signalen verraden het
Date in Gent: Beste Ideeën & Tips voor een Super Eerste Date

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)