Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / flirttips en oprecht zijn

Flirt tips: Oprecht zijn Ún toch het meisje krijgen

13 Oct 2014, door Arnoud in Flirttips

Oprecht zijn flirt tips

Oprechtheid en flirten gaan niet samen ...

Als je bent opgegroeid in Nederland of België zul je via vrienden, familieleden en films geleerd hebben wat de juiste manier is om een 'meisje te versieren' . Je moet haar complimentjes geven, aardig voor haar zijn en haar met een bos rozen in je hand mee uit eten nemen naar een duur restaurant om te laten blijken dat je haar waard bent.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Dit is wat de gemiddelde persoon in onze cultuur een oprechte manier vindt om een vrouw te verleiden. Stel je voor dat een kerel een vrouwelijke collega op zijn werk al een tijdje leuk vindt. Op een dag heeft hij al zijn moed verzameld en bij de koffieautomaat geeft hij haar een wat nerveus compliment. Hij zegt: "Ik vind dat je vandaag echt een leuke jurk aan hebt!" Een oprecht compliment toch?

Een ander voorbeeld: een kerel heeft al een tijdje leuk contact met zijn 25-jarige overbuurvrouw en neemt haar tijdens de eerste date mee naar een duur sushi restaurant. Ze voelen zich allebei wat ongemakkelijk aan hun tweepersoons tafeltje met mooi uitzicht over het water. Na de tweede sake komt hij steeds meer los.

Ze heeft het duidelijk meer naar haar zin, maar hij vindt het wel nodig om indruk op haar te maken door steeds stoerdere verhalen te vertellen. Na het toetje en de koffie schrikt hij van de rekening maar probeert dit niet te laten blijken. Hij doet net alsof het hem niets doet en hij betaald zonder zijn gezicht te vertrekken de rekening van 120 euro. Een oprecht gebaar?

TIP: Positief Denken: 15 Tips om Geluk Aan Te Trekken

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

De waarheid over flirten en oprechtheid

Je raadt het al: dit is eigenlijk helemaal niet oprecht, want je hebt een verborgen agenda. Je onuitgesproken doel is namelijk dat je haar uiteindelijk in bed probeert te krijgen met je complimentjes en dure cadeautjes.

Newsflash! De meeste vrouwen zijn echt niet zo dom en oppervlakkig dat ze niet door hebben dat je ze in bed probeert te krijgen. Zeker een knappe vrouw die veel interesse krijgt van mannen heeft hier zveel ervaring mee. Zo veel ervaring by the way, dat ze het  niet eens aan je laten blijken, omdat ze geen zin heeft in het gedoe wat het zou geven als ze je zou afwijzen.

In plaats daarvan zal ze na je na een kleine positieve reactie, het gesprek steeds verder laten wegzakken zodat je vanzelf afdruipt. Tegen haar vriendinnen zegt zo een vrouw echter dat ze het beu is dat mannen haar op een onoprechte manier in bed proberen te krijgen. Ze zegt dat ze wil dat een man zijn interesse op een directe manier toont in plaats van via complimentjes of een dure date.

Er is niets mis met een welgemeend complimentje. Maar... dan moet het wel zo zijn dat dit complimentje echt bedoeld is om de ontvanger zich goed te laten voelen. Het is dus niet iets wat je zegt, maar veel meer wat je ermee probeert te bereiken – en het gevoel dat je de andere persoon geeft. Zie viben alsof jij een beetje positieve energie geeft aan de andere persoon. 

In het geval van het nerveuze compliment geef je een vrouw een brokje negatieve energie! Aan nerveus gedrag kan de vrouw meteen merken dat hij vooral bezig is met wat haar reactie zal zijn. Er flitsen allemaal gedachtes door zijn hoofd: "Hoe zal ze reageren?", "Kan ik dit wel maken?" "Wat als ze me afwijst?" Hij is duidelijk veel meer bezig met zichzelf dan met haar een goed gevoel te geven.

TIP: De roltrap versier-challenge: Krijg haar nummer voordat ze boven is!

Hij is niet gericht op de juiste vibe helaas. Wat een vrouw wil is dat een kerel haar écht laat lachen. Dat hij echt op het contact tussen hun twee, de vibe, is gefocust.

Oprecht indruk maken op haar

Iets anders geldt voor een kerel die zijn date meeneemt naar het sushi restaurant. Hij is ook nerveus omdat hij een goede indruk op haar wil maken. Door  onnodig stoer te doen met zijn verhalen en bij het betalen van de rekening, doet ook hij zichanders voor dan hij is. Ook hij is bezig met zichzelf en daardoor minder bezig met de vibe tussen hem en zijn date.

Als gevolg krijgt hij aan het eind van de avond nog net een kus op zijn wang. Zijn date glipt snel door haar voordeur naar binnen  en reageert vervolgens nauwelijks tot niet meer op zijn verdere avances.

Als hij echt oprecht was geweest dan had hij gefocust op het creëren van een goede vibe. Niks duur restaurant... Hij neemt zijn date mee de Ikea en geeft haar de meest leuke en verrassende date die ze ooit heeft gehad. In plaats van een stroef gesprek in het restaurant lopen ze samen door de Ikea en maken ze grappen over burgerlijke typetjes die daar hun cliché Ikea meubeltjes aan het kopen zijn.

Onverwachts pakt hij haar handen vast en vertelt dat hij klaar is voor de grote stap. Hij grapt dat ze nu al drie jaar bij zijn ouders op zolder gewoond hebben, en het nu eindelijk tijd is om officieel samen te gaan wonen. Hij trekt haar mee naar de kinderafdeling waren ze meteen bij een medewerker uitvoerig advies gaan vragen over kinderbedjes.

TIP: Ongemakkelijke Stiltes Voorkomen & Overwinnen In 7 Tips

Nadat ze de medewerker misbruikt hebben als ceremoniemeester om hen officieel te trouwen, gaan ze één van de grootste bedden midden in de bomvolle Ikea testen of deze geschikt is voor de huwelijksnacht. Om de romantische date helemaal af te maken trakteert hij haar op  Zweedse gehaktballetjes in saus in het Ikea restaurant.

De 'magische' formule: oprecht zijn én focussen op de positieve vibe

Door te focussen op de vibe hebben ze allebei enorm veel lol gehad zonder dat er onnodige spanning ontstaat. Zijn date voelde de hele avond dat hij een leuke en spontane kerel is. Aan het eind van de avond drinken ze nog een wijntje bij hem thuis waarna de kans groot is dat ze op een heel ongedwongen manier bij elkaar in bed belanden.

Ik denk dat het verschil in oprechtheid je nu wel duidelijk begint te worden. De eerste twee kerels volgden een soort maatschappelijke standaard van onoprechtheid. Ze zijn niet echt oprecht en focussen op hun onzekerheid waardoor de vrouw geen goed gevoel krijgt en de versierpoging mislukt.

Natuurlijk was de oprechte kerel ook nerveus. Maar doordat hij zich focuste op het geven van positieve emoties zonder te verwachten dat zij een positieve reactie geeft, creëert hij wel de benodigde positieve vibe!

Dus stel jezelf nog eens de vraag: gedraag ik me echt oprecht bij de vrouwen waarin ik geïnteresseerd ben? Een makkelijke test voor jezelf is om op te letten of je meer bezig bent met je eigen onzekerheid dan met  eerlijk zijn en haar goede emoties te geven.

Dit is ook meteen de manier waarop je 'echte' oprechtheid kan oefenen: leer je veel meer te focussen op de goede emoties die je een andere persoon geeft. Je zult merken dat je eigen onzekerheid verdwijnt en je versierpogingen veel succesvoller zullen verlopen.

“When pure sincerity forms within, it is outwardly realized in other people's hearts.” - Lao Tzu

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

3 Hacks om het maximale uit Tinder Online te halen + Uitleg
Vijftig Tinten Grijs - Zo krijg je de Christian Grey factor
83 leuke dingen / activiteiten om te doen met je vriendin
8 Tips om je tinder gesprek gaande te houden & beginnen

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)