Workshop zakelijk flirten

16 Feb 2015, door datingcoach Daan de Ram in Zakelijk flirten

Het nut van een workshop zakelijk flirten

Hoe maak je die onuitwisbaar memorabele alles verpletterende eerste indruk? Dat is één van de zaken waar een workshop zakelijk flirten over gaat. Het gaat er niet over hoe met sexy kleding, hoge hakjes en korte rokjes iets gedaan kunt krijgen. Wat je leer is hoe een meester communicator en beïnvloeder kunt worden. Hoe je mensen kunt boeien, raken en inspireren. Hoe je tot actie kunt bewegen.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het gaat erover hoe je meer in je kracht komt, hoe je je uitstraling kunt vergroten en uiteindelijk je impact op de wereld om je heen. Feit is dat je nu al mensen beïnvloedt, zelfs al denk je van jezelf dat je mensen juist de ruimte wilt laten om zélf te laten beslissen. Ook dat is een beïnvloedingstechniek. Misschien krijg je nu al door dat je níet niet kunt beïnvloeden ;). Zelf niets doen heeft een impact op de mensen om je heen.

Zakelijk flirten: hoe je een meester beïnvloeder wordt

Wanneer je je bewust wordt van hoe je dagelijks anderen beïnvloedt, ook al is het onbewust, dan kun je deze kracht – want dat is het – gerichter aan gaan wenden. Je kunt het in gaan zetten voor doelen die je wilt bereiken. Voor je zelf en uiteraard ook voor grotere, jezelf overstijgende doelen. Hoe gebruik je namelijk je lichaamstaal, je stem, je mind, niet alleen om van a naar b te komen maar ook om anderen mee te krijgen van a naar b.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Neem een meester speecher als Obama. Heeft hij een aangeboren talent om mensen te inspireren, te leiden en te communiceren? Vast, maar ik heb een andere vraag: who cares. Een meer interessante vraag is: kun je het leren? Kun jij zélf een betere communitator, leider en inspirator worden? Het antwoord is een uitgesproken Ja! Alleen al door het lezen van dit artikel zul je je bewuster worden van wat je zegt en doet, hoe je het zegt en misschien zelf waarom je het zegt.

Vergis je niet, beïnvloeding gebeurt op een grotere schaal dat je zou denken. Er worden miljarden uitgegeven om hele massa's te bewegen richting de doelen van degenen die die miljarden uitgeven. Het ultieme beïnvloedingsprincipe dat uitgelegd wordt bij een workshop zakelijk flirten is hoe je mensen het idee kunt geven dat jouw idee eigenlijk hun eigen idee is. Dat begint er mee dat je zorgt dat beïnvloeding ongemerkt plaatsvindt.

Excellent zakelijk flirten is ongemerkt beïnvloeden

Ga maar eens na, bijna alle beroepen die iets met verkoop te maken hebben doen er alles aan om zo te brengen dat deze beroepen niets met verkoop te maken hebben. De functies worden gecamoufleerd met job titles als consultant, business developer, et cetera. Zelf mensen die ons hun programma of beleid verkopen, lees: stemmen, worden politci verkocht. Ik zal het nog een keer herhalen, je kunt níet niet beïnvloeden.

Als je het toch doet kun je het maar beter leren zo goed mogelijk te doen. En wat is het belangrijkste als je meer wilt leren over hoe zakelijk flirten werkt? Dat je begrijpt hoe ons brein werkt. Wat de universele triggers zijn waar ons breinen gevoelig voor zijn. Wat de verschillen zijn tussen man en vrouw. Hoe je in specifieke situaties de juiste tools in kunt zetten voor maximum impact. Hoe je jezelf traint deze tools te gebruiken. Dat is waar een workshop zakelijk flirten bij AttractionGym over gaat.

Zo is bijvoorbeeld bekend dat ons brein meer ontvankelijk is voor nieuwe informatie wanneer iemand zich goed voelt. Bij onze trainingen zakelijk flirten worden veel voorbeelden gegeven over het versierproces uit de praktijk. Dit doen we niet alleen om belangrijke punten super duidelijk te maken. We doen het ook omdat bijdraagt aan de fun! En op die manier aan de leerervaring. Anderen noemen het infotainment of ervaringsgericht leren, wij noemen het gewoon effectief. 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe maak ik het uit? Het veilige stappenplan: relatie verbreken
Pijl7 Tips Om Een Awesome Indruk te Maken Op Vrouwen
PijlRelatie Voorbij: 15 Signalen & 11 Tips om dit aan te pakken
Pijl5 Simpele stappen om over het einde van je relatie heen te komen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie