Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Aantrekkingskracht / verlegen mannen verleiden

Hoe verlegen mannen toch vrouwen verleiders kunnen zijn

17 Mar 2015, door Daan in Aantrekkingskracht

Hoe verlegen mannen toch vrouwen verleiders kunnen zijn

Mijn meest recente ontdekking op het gebied van vrouwen verleiden: je hoeft écht niet veel te zeggen.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Ik leerde al dat parafraseren een onwijs sterke techniek is voor het verleiden van vrouwen. Dat kun je ook doen als je verlegen bent en haar toch wilt verleiden. Wat ik leerde op mijn pad van meesterschap over mijn seksualiteit is dit: gebruik alles wat je hebt in je voordeel.

Je bent klein? Maak er grappen over!
Je bent nerdy? Maak grappen over hoe zij je nerdiness niet kan weerstaan!
Je bent verlegen? Speel daarop in!

Na enige jaren over mijn verlegenheid heen te zijn gekomen was ik nog steeds onhandig met vrouwen op WhatsApp. Ik klapte er gewoon van dicht! Het klinkt misschien dom maar het was echt zo, zelfs bellen vond ik gemakkelijker.

In dit artikel leer je hoe je verlegen mannen hun verlegenheid kunnen omzetten tot een grof voordeel.

TIP: 9 Simpele tips om succesvol contact te leggen met vrouwen

Verlegenheid is een oneerlijk voordeel om meer vrouwen te verleiden

Je gelooft me niet he? Prima. Snap ik. Zou ik ook niet doen. Maar hoor me uit oke?

Ten eerste is verlegenheid het beste wat er maar is tijdens je openingszin… VOORAL OVERDAG.

Overdag vrouwen aanspreken is eng. Klopt. Het is een vaardigheid die ik pas aandurfde nadat ik zelf een Bootcamp deed bij AttractionGym waar ik nu zelf coach.

Het grappige is dit: recent werd ik afgewezen, keihard, voor de ogen van een student!

Nu is dat niet zo erg, ik word ook keihard afgewezen, meer in één week dan de gemiddelde man in één jaar. Maar de reden was absurd.

Ik sprak een vrouw aan, overdag, veel te non-chalant. Ze had een kinderboekje uit haar af en begon spontaan haar het kinderverhaalte voor te lezen. Daarna begon ik weer met haar te flirten. Ze was verbaast. Ze snapte er niets van! Toen ik haar nummer vroeg zei ze: ‘nee, dit klopt gewoon niet, je bent veel te relaxed, je doet dit heel vaak!’

Ik ontkende eerst even maar fuck it. Ze had gelijk! In mijn gedrevenheid om onzekerheden te overwinnen was ik te zelfverzekerd geworden. Ik realiseerde me iets over onzekerheid.

Onzekerheid is geweldig, zolang je het maar omarmt

Dat is het verschil tussen zekere en onzekere mannen. Iedereen is zenuwachtig als hij (nuchter) een vrouw aanspreekt. Mannen die zelfverzekerd zijn omarmen de angst en doen het toch. Onzekere mannen worden dronken en blijven aan de kant van de bar staan. Dát is het verschil!

TIP: Relatieproblemen: De 15 grootste relatie-killers en hoe je ze oplost

De student die me zag afgewezen worden was precies  zoals ik was 7 jaar terug: introvert, onzeker, rustig, vriendelijk. Om zijn onzekerheid te overwinnen, en om mijn onzekerheid weer te omarmen, gingen we dit doen:

We spraken meiden aan alsvolgt, overdag op de Dam.

‘Hoi mijn naam is Daan… Enne… Ja ik ben echt vet zenuwachtig maar je leek me heel leuk dus ik dacht ik stap toch op je af. Wat is je naam?’

Het bizarre? Vrouwen vonden mijn student helemaal geweldig dat hij de ballen had om aan te spreken ondankt zijn onzekerheid. Ze vonden hem leuker dan ik toen ik over-zelfverzekerd was! Ik ging hetzelfde doen en kreeg ook meer nummers dan de dag daarvoor!

Verlegen over de telefoon, gebruik het in een sexy voordeel!

Zoals ik zei was ik behoorlijk verlegen over WhatsApp. Ik ging er vet van in mijn hoofd zitten. Alles helemaal analyseren, je kent het misschien wel.

Wat ging ik doen? Kortaf zijn op WhatsApp & af-en-toe bellen! Tijdens het bellen hield ik me heel rustig. Aan het begin was het best extreem. Toen moest ik eerst een wandeling van 20 minuten maken door het bos, ergens een rustig plekje vinden om te zitten, en dan durfde ik pas in volle rust te bellen. Maar door de stiltes was ik veel rustiger en aantrekkelijker. Vrouwen raakte geïntrigeerd omdat ik weinig zei. Ik kreeg steeds vaker opmerkingen als ‘je bent de meest mysterieuze man die ik ken!’.

Nee hoor, gewoon de meest verlegen ;)

Wat je ook denkt dat je nadeel in vrouwen versieren is, gebruik het in je voordeel. Zeker verlegenheid, verlegen mannen kunnen vrouwen verleiden als geen ander!

Blijf Awesome

Daan

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Je gesprek gaande houden: 19 Must-have Tips (+21 voorbeeldzinnen)
De 8 Populairste & Beste Dating Apps in Nederland
9 Simpele tips om succesvol contact te leggen met vrouwen
28 Originele Date Ideeën en Activiteiten in Utrecht + Dating Tips

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
11 Jun. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
21 Jun. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
2 Jul. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
19 Jul. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Aug. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
20 Sep. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)