Hoe verlegen mannen toch vrouwen verleiders kunnen zijn

17 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Nieuws

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

ijn meest recente ontdekking op het gebied van vrouwen verleiden: je hoeft écht niet veel te zeggen.

Ik leerde al dat parafraseren een onwijs sterke techniek is voor het verleiden van vrouwen. Dat kun je ook doen als je verlegen bent en haar toch wilt verleiden. Wat ik leerde op mijn pad van meesterschap over mijn seksualiteit is dit: gebruik alles wat je hebt in je voordeel.

Je bent klein? Maak er grappen over!
Je bent nerdy? Maak grappen over hoe zij je nerdiness niet kan weerstaan!
Je bent verlegen? Speel daarop in!

Na enige jaren over mijn verlegenheid heen te zijn gekomen was ik nog steeds onhandig met vrouwen op WhatsApp. Ik klapte er gewoon van dicht! Het klinkt misschien dom maar het was echt zo, zelfs bellen vond ik gemakkelijker.

In dit artikel leer je hoe je verlegen mannen hun verlegenheid kunnen omzetten tot een grof voordeel.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Verlegenheid is een oneerlijk voordeel om meer vrouwen te verleiden

Je gelooft me niet he? Prima. Snap ik. Zou ik ook niet doen. Maar hoor me uit oke?

Ten eerste is verlegenheid het beste wat er maar is tijdens je openingszin… VOORAL OVERDAG.

Overdag vrouwen aanspreken is eng. Klopt. Het is een vaardigheid die ik pas aandurfde nadat ik zelf een Bootcamp deed bij AttractionGym waar ik nu zelf coach.

Het grappige is dit: recent werd ik afgewezen, keihard, voor de ogen van een student!

Nu is dat niet zo erg, ik word ook keihard afgewezen, meer in één week dan de gemiddelde man in één jaar. Maar de reden was absurd.

Ik sprak een vrouw aan, overdag, veel te non-chalant. Ze had een kinderboekje uit haar af en begon spontaan haar het kinderverhaalte voor te lezen. Daarna begon ik weer met haar te flirten. Ze was verbaast. Ze snapte er niets van! Toen ik haar nummer vroeg zei ze: ‘nee, dit klopt gewoon niet, je bent veel te relaxed, je doet dit heel vaak!’

Ik ontkende eerst even maar fuck it. Ze had gelijk! In mijn gedrevenheid om onzekerheden te overwinnen was ik te zelfverzekerd geworden. Ik realiseerde me iets over onzekerheid.

Onzekerheid is geweldig, zolang je het maar omarmt

Dat is het verschil tussen zekere en onzekere mannen. Iedereen is zenuwachtig als hij (nuchter) een vrouw aanspreekt. Mannen die zelfverzekerd zijn omarmen de angst en doen het toch. Onzekere mannen worden dronken en blijven aan de kant van de bar staan. Dát is het verschil!

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

De student die me zag afgewezen worden was precies  zoals ik was 7 jaar terug: introvert, onzeker, rustig, vriendelijk. Om zijn onzekerheid te overwinnen, en om mijn onzekerheid weer te omarmen, gingen we dit doen:

We spraken meiden aan alsvolgt, overdag op de Dam.

‘Hoi mijn naam is Daan… Enne… Ja ik ben echt vet zenuwachtig maar je leek me heel leuk dus ik dacht ik stap toch op je af. Wat is je naam?’

Het bizarre? Vrouwen vonden mijn student helemaal geweldig dat hij de ballen had om aan te spreken ondankt zijn onzekerheid. Ze vonden hem leuker dan ik toen ik over-zelfverzekerd was! Ik ging hetzelfde doen en kreeg ook meer nummers dan de dag daarvoor!

Verlegen over de telefoon, gebruik het in een sexy voordeel!

Zoals ik zei was ik behoorlijk verlegen over WhatsApp. Ik ging er vet van in mijn hoofd zitten. Alles helemaal analyseren, je kent het misschien wel.

Wat ging ik doen? Kortaf zijn op WhatsApp & af-en-toe bellen! Tijdens het bellen hield ik me heel rustig. Aan het begin was het best extreem. Toen moest ik eerst een wandeling van 20 minuten maken door het bos, ergens een rustig plekje vinden om te zitten, en dan durfde ik pas in volle rust te bellen. Maar door de stiltes was ik veel rustiger en aantrekkelijker. Vrouwen raakte geïntrigeerd omdat ik weinig zei. Ik kreeg steeds vaker opmerkingen als ‘je bent de meest mysterieuze man die ik ken!’.

Nee hoor, gewoon de meest verlegen ;)

Wat je ook denkt dat je nadeel in vrouwen versieren is, gebruik het in je voordeel. Zeker verlegenheid, verlegen mannen kunnen vrouwen verleiden als geen ander!

Blijf Awesome

Daan

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl20 Beste Date Ideeën in Tilburg Voor Een Romantische Avond
PijlHet geaccepteerde leeftijdsverschil: Volg deze gouden regel
Pijl11 Corona Date Ideeën Die Zelfs In Lockdown Awesome Zijn
PijlWaar houden vrouwen van? Daan de Ram vertelt je de 15 aandachtstrekkers van vrouwen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie