Snel zelfverzekerd met vrouwen (Sociale angst)

07 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Sociale angst

Meer zelfverzekerd zijn met vrouwen

Dit artikel gaat over zelfverzekerdheid en sociale angst bij vrouwen. De sleutel tot zelfverzekerdheid is helaas geen loper die alle deuren kan openen. Sommige mannen lijken altijd zelfverzekerd met vrouwen. Maar in zekere mate is dat afhankelijk van de situatie.

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Hoe zelfverzekerd zouden zij zijn in het bijzijn van Monica Belucci? Of hoe zelfverzekerd zouden ze zijn als ze in het buitenland waren zonder hun vrienden? Het feit dat een man heel zelfverzekerd lijkt met vrouwen ligt eraan dat hij erg ervaren is met de situatie.

Hij voelt zich thuis in de venue, hij heeft in zijn leven veel geflirt met vrouwen en hij heeft lijntjes lopen met andere vrouwen buiten de venue.

Ervaring de sleutel voor zelfvertrouwen?

Als je een beginner bent in de kunst van vrouwen versieren, dan voel je je nog niet zo zelfverzekerd met vrouwen. De ervaring met uitgaan, flirten en vrouwen versieren ontbreekt vaak nog.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Meer uitgaan zal je langzamerhand meer zelfverzekerd maken, dus doe dit dan ook! Maar laten we het onszelf ook gemakkelijk maken. De vraag is dan ook, wat kun je nog meer doen om je sneller en gemakkelijker meer zelfverzekerd te voelen?

De makkelijke route naar je zelfverzekerd voelen

Is dit je wel is opgevallen, je hebt tijden dat je helemaal vol zelfvertrouwen flirt met vrouwen? Vaak begin je de avond zelfs met een zeker weten dat je succes met vrouwen gaat hebben. Dat gebeurt dan ook, en je bent er niet eens verbaast over. 'Natuurlijk wou ze zoenen/seks met me' hoor ik je denken. Dat is zelfverzekerdheid. Kun je die zelfverzekerdheid bewust creëren? Ja, zelfverzekerdheid kun je leren en verder ontwikkelen.

100% zeker voelen

De vraag is, wanneer voel jij je 100% zelfverzekerd dat je aantrekkelijk bent voor een leuke vrouw? Ik wil dat je deze vraag voor jezelf beantwoord. Maak eens een lijstje van avonden dat je enorm zeker van jezelf was, wat was anders aan deze avond? Beantwoord dit nu voor jezelf. Dan ga ik je helpen om meer zelfverzekerdheid te kweken.

Ik ging het bij mezelf na en dit zijn een paar avonden waar ik erg zeker was van seks:


De drie belangrijkste factoren van zelfverzekerdheid

Als je naar deze lijst kijkt kan ik de volgende conclusie trekken: Ik voel me 100% zelfverzekerd over seks wanneer ik fysiek actief ben geweest, plezier heb (gehad) en een mate van succes ervaar.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Dat kan zijn in de vorm van de hele club op z'n kop zetten met vrienden of in de vorm van een bergtocht afronden. Who cares, zolang je je maar zelfverzekerd voelt.

Door de vele bootcamps in Amsterdam weet ik dat dit ook voor andere mannen geldt. Het is letterlijk een volgorde die we terug zien komen. Aan het begin van een avond doen we vaak oefeningen waarbij het er fysiek aan toe gaat. Hierdoor komt iedereen meer los uit zijn denken.

Training zelfvertrouwen

Vervolgens spreken we letterlijk tientallen vrouwen aan, met gemakkelijke, belachelijke en/of seksuele openingszinnen. Wij krijgen samen met de student steeds meer plezier in het aanspreken en versieren van vrouwen.

De student voelt zich vervolgens succesvol omdat hij door angsten heen breekt en zich buiten zijn comfortzone bevindt. Uiteindelijk zien we dat dit resulteert in een student die plots nummers krijgt van vrouwen die hij normaal 'te leuk' zou vinden of dat hij zelfs een vrouw mee naar huis.

Als je meer van mijn artikelen leest dan zie je dat ik hier vaker op hamer. Getting laid is mostly something you live, not something you do. Het gaat om je levensstijl, niet om méér openers of technieken...

Praktische tips om jezelf snel en gemakkelijk meer zelfverzekerd te maken
Wat je wilt bereiken is om de bovengenoemde combinatie van gevoelens te ervaren voor en tijdens een avond uit. Hier een aantal praktische tips om dit te bereiken.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

De beloning van het gevoel van succes maakt je kansen bij vrouwen aanzienlijk hoger. Je wilt nog meer tips?


Plezier 
is het broertje van zelfvertrouwen

Het grappige is, als jij je meer fysiek en meer succesvol voelt, ga je automatisch meer plezier voelen. Als je je dus afvraagt waarom je niet zo veel lol hebt in een avond uit dan ligt dat waarschijnlijk aan het feit dat je je lichaam te weinig gebruikt en jezelf niet genoeg uitdaagt.

Doe je dit wel dan is plezier een automatisch gevolg. Vanuit plezier komen vrienden, vrouwen, meer plezier, meer fysiek zijn… Het is een vicieuze cirkel, plezier leidt tot meer zelfverzekerdheid en omgekeerd.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl10 Belangrijkste Redenen Waarom Vrouwen Afstand Nemen
Pijl10 Leuke WhatsApp Berichten (Grappig / Flirterig / Kopieerbaar)
Pijl5 Versiertrucs Voor Mannen Waar Vrouwen KEIHARD Voor Vallen
Pijl 15 Tips om Seksuele Aantrekkingskracht Direct te Creƫren

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

R
dat van push ups doen klopt wel, ik ben altijd best angstig voor ene presentatie. als ik dan even flink beweeg van te voren dan is het minder (nog steeds wel gespannen)

meer fysiek zijn klopt misschien ook wel gewoon, ik ga wel een beetje los maar laat me nooit echt gaan, gewoon meer doen en meer fysiek zijn voor het uitgaan dus?

Plaats een Reactie