Loverboys helpen computernerd aan sex appeal

24 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Opgegeven voor loverboys

Loverboys Dennis Storm en Valerio Zeno storten zich op de metamorfose van computernerd Glenn. Glenn is door zijn moeder voor het programma loverboys opgegeven met de vraag of de loverboys iets aan zijn seks appeal kunnen veranderen. Of beter gezegd hem wat seks appeal kunnen geven, daar ontbreekt het Glenn namelijk nogal aan.

Glenn zijn vorige opdracht was om met meisjes in een studentenhuis te praten. Loverboy Dennis is ervan overtuigd dat Glenn met een ander kapsel en wat meer ervaring zo een echte womanizer wordt. Glenn’s volgende opdracht die hij in de schoot geworpen krijgt is het versieren van meisjes op de Grote Markt in Den Haag.

Glenn: ‘Ik heb er wel zin in, maar tegelijkertijd ik zie er ook wel tegenop.’ Dennis heeft een beetje medelijden met Glenn en heeft het gevoel dat hij liever naakt de Mount Everest beklimt dan dat hij de Grote Markt op gaat. Glenn mag beginnen met de openingszin: ‘Ik ga een vrijgezellenfeestje voor een vriend van mij organiseren, hebben jullie nog tips?’ Hij vraagt de meisjes of ze nog leuke ideeën hebben voor het feest. Het gaat redelijk, maar het echte womanizer is hij nog niet.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Loverboys geven duwtje in de rug

Bas en Marlinde vinden elkaar al heel lang leuk, maar geen van beide durft die eerste stap te zetten. De loverboys reizen af naar Schiermonnikoog om ze een duwtje in de rug te geven. Vriendin Tessa heeft Bas en Marlinde opgegeven voor Loverboys. ‘Die twee blijven maar om elkaar heen draaien en het wordt tijd dat ze eens tegenover elkaar gezet worden om eerlijk te zeggen wat ze voor elkaar voelen’, vindt vriendin Tessa.

Volgens Tessa schaamt Marlinde zich een beetje voor het leeftijdsverschil tussen haar en Bas. Maar dat kan het ook niet zijn, want ze schelen vier jaar. Als de Loverboys peilen hoe het in de liefde staat zeggen Bas en Marlinde dat ze geen verkering hebben. Ze zeggen allebei dat ze géén idee hebben wie de Loverboys een brief hadden kunnen schrijven.

Marlinde zegt dat ze Bas wel erg leuk vindt. Hij ziet er leuk uit en ze kan leuk met hem praten. Ze verteld dat ze wel een keer met hem gezoend heeft in een bar. Bas geeft toe dat hij Marlinde wel erg leuk vind, maar zegt dat het toch niks gaat worden. Bas: ‘Ik vind haar leuk, maar ik heb me er wel overheen gezet dat dat niks gaat worden. Ik heb een keer met haar gezoend, maar verder is er nooit meer iets gebeurd.’

Glenn gaat vrouwen aanspreken op straat

Glenn begint bij twee dames op de Grote Markt. De vrouwen reageren dat ze zelf ook bezig zijn met het organiseren van een feestje, maar met hetzelfde probleem zitten. Glenn kan dus beter even verder zoeken naar mensen die wél ideeën hebben. Bij de tweede poging moet Glenn zelf een openingszin bedenken. Glenn spreekt twee leuke meiden aan. En het gesprek loopt heel lekker, hij lijkt oprecht geïnteresseerd in de vrouwen en vraagt ze wat leuk is om te doen die avond in Den Haag. Met een big smile loopt Glenn weer weg. Later vertelt hij aan Dennis dat hij twee maanden terug niet had verwacht dat hij zoiets zou doen.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

De loverboys jaloezie test

Het plan van de loverboys is om twee mensen in te zetten die Bas en Marlinde niet kennen. Het meisje gaat doen alsof ze vorig jaar een hele leuke avond heeft gehad op een feestje met Bas en de jongen doet dit bij Marlinde. Bas en Marlinde worden allebei apart door de loverboys in een huifkar meegenomen. Hier worden ze door twee onbekende mensen om verkering gevraagd. Dit leidt natuurlijk tot een ongemakkelijke situatie als Bas en Marlinde opbiechten de mensen nog nooit gezien te hebben.

Loverboys schieten te hulp

Evert en Tom hebben de Loverboys om hulp gevraagd. Dennis constateert dat hij twee leuke jongens tegenover zich heeft staan die goed kunnen praten. Toch slaan de jongens dicht als er een mooie vrouw tegenover hen staat. De Loverboys hebben een expert ingeschakeld die de jongens wijze tips geeft voor de omgang met mooie vrouwen.

‘Als je een vrouw heel aantrekkelijk vindt maak je haar vanzelf ook vaak een beetje onbereikbaar. Je vergeet bijna dat het ook een mens is, die ook gewoon diarree heeft en die niet blij wordt van de wekker in de ochtend..’ Hij haalt er een mooie vrouw bij waar de jongens een gesprekje mee moeten voeren. Al snel hebben de jongens geen gespreksstof meer en beginnen ze verlegen te lachen.

Gevalletje miscommunicatie

De onbekende mensen stappen maar uit de huifkar als ze geen positieve reactie krijgen en de twee huifkarren rijden naar elkaar toe. Bas en Marlinde zijn blij om elkaar te zien, maar tegelijkertijd ook heel verbaasd. Bas verteld dat hij Marlinde wel leuk heeft gevonden, maar dat dat al een hele tijd geleden is. Marlinde vertelt dat ze een Bas leuk vindt maar dat is een andere Bas. Ook de Loverboys Dennis en Valerio staan perplex. Dat gaat dus niks worden tussen Bas en Marlinde. De twee hartsvriendinnen Tessa en Marlinde hebben het al een halfjaar over een andere Bas. Klein gevalletje van behoorlijke miscommunicatie dus.

http://tvblik.nl/loverboys-bnn/aflevering-6-seizoen-3

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl8 Eenvoudige Stappen van Daten naar Relatie
PijlVrouwen versieren op festivals in 7 simpele stappen
PijlIk zoek een vriendin
PijlBuitenlandse vrouwen versieren: De ultieme dating-gids

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie