MILF dating tips

19 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Tips om een MILF te daten

De afkorting MILF komt van Mother I’d Like to Fuck. Een sexy oudere vrouw met wil je seks wilt. Het is een fantasie van veel mannen en er zijn een aantal goede redenen waarom MILF aantrekkelijk zijn. Misschien begon het wel bij de lerares op de lagere school, wie zal het zeggen. Het heeft in ieder geval iets sexy’s als een wat oudere vrouw er goed uitziet.

Vaak is een MILF ook meer zelfverzekerd dan haar jongere versie, wat op zich al aantrekkelijk is. Daarnaast zijn MILF’s over het algemeen onafhankelijker dan vrouwen die een stuk jonger zijn. Vrouwen eind twintig willen vaak maar al te graag één ding, en dat is settelen en kinderen krijgen. Een milf daarentegen hoeft dat allemaal niet meer. Ze heeft haar shit together en heeft dat allemaal al gedaan.

Daarnaast heeft ze wel een hoop levens- en seksuele ervaring, waar jij als jongere man een puntje aan kunt zuigen. Ze is emotioneel een stuk volwassener en zelfstandig: ze weet ze wil en wat ze niet wil. Ze heeft levenservaring, die ze met je kan delen wat briljante gesprekstof op kan leveren. Ze zal ook minder spelletjes spelen, en makkelijker een friends with benefits relatie met je aangaan, als je daar naar op zoek bent.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Dit alles gaat overigens alleen op wanneer ze niet getrouwd is, want wat je dan krijgt is vooral veel drama. Hoe dan ook, hier komen de ‘Milf dating tips’, die jou helpen om jouw fantasie om een milf te daten werkelijkheid te doen worden.

Milf dating tip # 1. Wees doortastend

Een milf kent het spelletje wel. Het enige waar je haar van dient te overtuigen is dat je de ballen hebt om haar daadwerkelijk te versieren. Sowieso vind een oudere vrouw het heerlijk om een compliment te krijgen van een jongere vrouw. Maar jij bent niet alleen uit op complimentjes geven. Jij wilt niet alleen flirten, jij wilt meer. Goede kans dat ze je zal testen of je mans genoeg bent om haar echt te verleiden.

Daarnaast zal ze sneller besluiten of ze iets met jou wil, en sneller concreet worden. Zij snapt ook wel dat je alleen met haar wilt zijn, zodat ze jullie wat sekstips kunnen uitwisselen.

Milf dating tip # 2. Snap dat haar kind(eren) prioriteit zijn

Een milf is vaak ook in voor een pleziertje of een avontuurtje. Vrouwen bereiken hun geilheids piek zo lijkt het op latere leeftijd dan mannen. Vrouwen worden ook comfortabeler met hun eigen lichaam, omdat ze – net als jullie, lezers van dit blog – er achter komen dat het eigenlijk geen fuck uitmaakt wat anderen van je denken.

Maar ze zal wel prioriteit geven aan haar kinderen en voor hun belangen opkomen, zoals een goede moeder betaamt. Snap dit en heb daar respect voor, dan is er niets aan de hand.

Milf dating tip # 3. Maak er geen punt van

Een milf heeft vaak een bepaalde klasse, en ze verwacht van jou ook enige mate van stijl en klasse terug. Wat je dus niet doen is referenties maken naar haar leeftijd, en zeker niet op een stijlloze manier. Ga het dus niet hebben over ‘hoe goed haar huid nog is’, of haar vergelijken met een één of andere beroemdheid op leeftijd. Mensen willen sowieso niet vergeleken worden, net zo min jij dat wilt.

Benadruk het leeftijdsverschil niet maar beschrijf gewoon wat jullie hebben met elkaar, op dat moment. Maak geen referenties naar je moeder, want zij is niet een vervanging van je moeder maar je vriendin. Het vraagt een man om goed met deze situatie om te kunnen gaan, en wees dat dus ook, als je wilt dat zij bij je blijft. Danwel een goed gevoel aan jou overhoudt.

Dit zijn de belangrijkste tips om een leuke tijd te hebben met een milf. Geniet ervan en laat je ervaringen hieronder achter.

Peace

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl7 Brute Tips om je Mannelijkheid te Vergroten: Mannelijker Worden
Pijl33 Lieve en leuke dingen om te zeggen tegen een vrouw
PijlHoe ik een perfecte-10-soapster versierde (met fotos)
PijlDate in Gent: Beste Ideeën & Tips voor een Super Eerste Date

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie