Hoe het echt zit met Take Me Out

27 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

strong>Take Me Out is televisie, het is niet echt. Er wordt weleens gezegd dat het meeste wat je ziet op televisie nep is en ja, dat is ook echt zo. Neem hier geen dating tips van mee!

Take Me Out maakt gebruik van een castingbureau

Om te beginnen de vrouwen die meedoen aan Take Me Out zijn niet de vrouwen die je ook in het echte leven tegenkomt. Natuurlijk lopen zij ook wel eens over straat, maar alle vrouwen die meedoen aan Take Me Out hebben een doel. En dat doel is vaak niet het vinden van een leuke en betrouwbare man.

Alle vrouwen worden namelijk gecast. De meesten worden zelfs aangeleverd door een castingbureau. Dat wil zeggen dat de meeste vrouwen uit zijn op een televisiecarrière. Waar heb hun dus om gaat is dat ze met hun gezicht op tv komen, waarbij ze hopen dat Take Me Out een springplank is voor meer.

Dat is ongeveer 2/3 van het type vrouw dat meedoet aan Take Me Out. Na het programma zie je ze vaak nog voorbij komen in een videoclip of zie je ze opduiken in een ander datingprogramma.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Typetjes die het goed doen op tv

Het andere deel van de vrouwen is misschien wel oprecht op zoek naar een relatie, maar vallen in de categorie van ‘opvallende typetjes’. Een vrouw die heel erg boers is, een gothic of het type dom blondje. Eigenlijk is de rest van de vrouwen die meedoet aan Take Me Out dus het type vrouw waar de doorsnee man niet snel een relatie mee aan zou gaan. Maar die wel bijdragen aan de kijkcijfers.

Britt Dekker en Ymke Wieringa zijn perfecte voorbeelden van dames die mee hebben gedaan aan Take Me Out. Ze zijn zo apart dat iedereen ze grappig vindt, maar geen een man wilde met ze mee naar huis. Uiteindelijk hebben ze hun optreden wel helemaal weten uit te bouwen tot deelname aan een reality programma en een eigen televisieprogramma. In het geval van Britt zelfs nog een kledinglijn, een single en een fotoshoot in Playboy. Kassa!

Volledig geregisseerd

En als je denkt dat niet alles doorgestoken kaart is? Het is echt zo. Ik ken enkele dames die mee hebben gedaan aan het programma en zij kunnen het bevestigen. Een van de dames had zelfs gewoon een vriend, maar dat maakte voor het programma niet uit. Van te voren worden er duidelijke instructies gegeven dat bepaalde dames niet weg mogen drukken, omdat anders het programma niet spannend genoeg is.

Ik kan je verzekeren dat je je droomvrouw niet via Take Me Out gaat vinden, omdat de vrouw waar jij naar op zoek bent daar niet tussen zit. En andersom werkt het ook zo: het programma doet er ook alles aan om jou als man in een bepaald type weg te zetten.

Neem bijvoorbeeld het filmpje over jezelf dat in de tweede ronde aan de vrouwen getoond wordt.. Het filmpje van een minuut wordt op zo’n manier geknipt dat je echt compleet voor paal gezet kan worden. Leuk, je gaat dan met lege handen naar huis en ook in het echte leven hebben vrouwen jouw filmpje gezien. Niet echt handig als je een date wilt scoren.

Versieren in het echte leven versus een dating show

Het is allemaal leuk bedacht zo’n datingshow, maar vrouwen versieren doe je beter in het echte leven. In het echt zul je je droomvrouw moeten veroveren en dat is een stuk makkelijker. Vrouwen bij Take Me Out hebben namelijk een knop voor hun neus waarbij ze je binnen een seconde af kunnen schieten.

In het echte leven zal geen een vrouw al na een seconde al bij je weglopen, mits je enige ervaring hebt in het aanspreken van vrouwen. Als jouw lichaamstaal in orde is zal iedere vrouw, ook al ziet ze je totaal niet zitten, het fatsoen hebben om even met je te praten en je een kans te gunnen. En op dat moment kun jij haar veroveren.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl19 Tips om je Tinder gesprek gaande te houden (Tinder gids)
Pijl7 Must-Have tips om Online te Flirten (+17 Copy/Paste Zinnen)
Pijl14 Manieren om een Vrouw te Verwennen in Bed
PijlMeisjes plagen kusjes vragen: 7 Tips om te flirten

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

mehmet
hallo
mehmet
hallo mijn naam is mehmet altun en ben 20 jaar oud en ben van turkse afkomst en woon in enschede..
En zou graag eenkeer meedoen aan take me out als het kan...

Plaats een Reactie