Hoe Vrouwen Versieren - De Spijkertheorie

20 May 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Hoe vrouwen versieren is te leren van elite vrouwenversierders

Ik krijg vaak de vraag van studenten tijdens onze trainingen: waarom duurt het zo lang voordat ik goed ben? Kan het niet sneller, hoe kan het proces versneld worden. Ik wil resultaten zien, liever vandaag dan morgen. Dit is een heel menselijk trekje, en ergens is het ook terecht. We willen voldoende resultaat om gemotiveerd te blijven.

Echter, er is een hoger doel dan gemotiveerd zijn. Dat is namelijk kijken of je de motivatie uit jezelf kunt halen. Dat is het uitoefenen van praktisch geloof: vertrouwen in het proces. Vertrouwen dat je als je motivatie positief en je ervoor blijft gaan, dat het zal komen. Ook al is er het nog niet.

Wat ik vaak is zie is iets anders. Namelijk uitstel gedrag.  Zo lang mogelijk afwachten met het aanspreken van de leuke vrouwen die er rondlopen. Geen risico’s nemen, bijvoorbeeld door niet voor de kus te gaan, ook al krijgen ze de aanwijzing van hun coach dat op dat moment te doen. Of bang om zich te uiten en zichzelf te laten zien.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Hoe word je een elite vrouwenversierder?

Eigenlijk is wat ik vaak zie dat wanneer ik op stap ben met onze deelnemers is dat ze alles maar half of zelfs helemaal niet uitvoeren. Als je kijkt naar de tijd dat actief zijn en dat afzet tegen de uren dat ze in club zijn dan hebben ze effectief maar een half uurtje geoefend. En dan vragen ze aan mij waarom het zo lang duurt.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Terwijl ze in set moeten. Het is prima dat ze af en toe rust pakken, maar het doel is dat ze continue bezig moeten zijn. Ze moeten zo gretig zijn dat ze alle kansen om te oefenen met beide handen aangrijpen. Of het die avond nou goed gaat of juist minder, je leert zowel van je successen als van je tegenslagen. Van het laatste leer je nog het meest.

De grootste fout die jouw succes in de weg staat is niet precies weten wat je aan het doen bent. Niet gefocussed werken aan één aspect wat je moet verbeteren. Mannen weten vaak niet wat hun eerstvolgende stap is, wat ze als eerste zouden moeten verbeteren. Dit zou je zo vaak moet oefenen dat je er echt genoeg van hebt.

De spijkertheorie (of Spyker theorie)

Ik heb hier een theorie over ontwikkeld, die ik de spijkertheorie noem. Je bent vast wel eens op de kermis geweest langs een blok hout gelopen met allerlei spijker erin. De bedoeling van deze attractie is om met zo weinig mogelijk slagen de spijker er volledig in te slaan. Wat heb je daarvoor nodig? Kracht en precisie.

Bij veel mannen ziet hun stuk hout eruit als een oorlogsgebied. Er liggen allerlei gebouwen omver of staan half overeind. Spijkers die er maar deels inzitten of krom geslagen zijn.

In plaats van zich te focussen op één ding om te oefenen om dat echt te internaliseren, oefenen ze het een paar keer en gaan ze door naar het volgende concept. In plaats van één spijker erin te slaan concentreren ze zich op meerdere spijkers tegelijkertijd.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Ze slaan de eerste spijker er niet volledig in.

Hoe doen de elite vrouwenversierders het?

Elite vrouwen versierder hebben dagen dat ze focussen op het verbeteren van één specifieke skill. Ze maken een lijst van wat ze die avond willen trainen. Ze hebben een to do lijst van wat ze die nacht gaan doen. Bijvoorbeeld focussen op langere interacties, omgaan met afwijzing, tot het bittere einde gaan, leren hoe je weer in state komt als je out of state bent etc.

Wat ik vaak studenten zie doen is wat ik vroeger onbewust ook deed. Ik was blind voor de zaken die ik niet leuk of beangstigend vond om te doen. Door deze blinde vlek stelde ik vaak zaken uit waar ik eigenlijk wel aan moest werken. Omdat mijn eerstvolgende stap uitstelde, dat wat ik eigenlijk zou moeten doen, duurde het een eeuwigheid totdat ik een specifieke skill eigen had gemaakt.

Ga als een Spyker race auto aan de slag

Iedere mens bevind zich in dit soort situaties dat er een specifiek taak gedaan moet worden maar dat je er bijvoorbeeld geen zin in hebt. Stiekem weet je dat het gedaan MOET worden. Je stelt het uit en op het laatste moment ga je er aan werken.

Moet je nou eens voorstellen als je je succes met vrouwen pad uitstelt en op het laatste moment denkt, waarom heb ik er niets aan gedaan. Ja, het is cru gezegd, maar dan lig je al op je sterfbed.

Wordt daarom NU wakker en ga er als een Spyker raceauto aan de slag, want je hebt nog heel veel in te halen met dit uitstelgedrag van je!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlFysieke aantrekkingskracht: Zo werkt het + is het belangrijk?
PijlTinder match naar telefoonnummer: 13 Tips (+ Screenshots)
PijlGevoelens Voor Ex Komen Terug: 10 Verhelderende Tips
PijlHappn of Tinder? Deze datingapp past het beste bij jou

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie