Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / consistent-vrouwen-versieren

Consistent Vrouwen Versieren

10 Nov 2014, door Arnoud in Vrouwen versieren

Consistent Vrouwen Versieren

Hoe bereik je consistente resultaten bij het vrouwen versieren

‘’Ja ze heeft interesse, ik zie het..yes! Ehm nu een slimme opmerking..is mn lichaamstaal nog wel goed? Blijf haar aankijken! Nummer geregeld, YES! En wegwezen. Volgende, niet te lang wachten..die twee daar zien er leuk uit, OK here we go. Ah fuck ze lopen weg..! Hadden ze geen interesse? Wie dan...hmm..niet te lang wachten! ’’ Is dit jouw gedachtestroom tijdens een avond uitgaan?

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Je bent tenminste niet thuis op de bank, je bent in actie. Goed bezig dus! Dat moet gezegd worden. Maar al deze ups en downs maken je aan het einde van de avond natuurlijk best wel moe. ”Was vrouwen versieren maar niet zo vermoeiend, dan zou ik het nóg vaker doen!’’, denk je misschien.

Hoe zorg je dat vrouwen versieren je geen energie kost, maar juist energie oplevert? Hoe houd je je state vrij van fluctuaties? Hoe zorg je dat je niet verbitterd als het een tijdje tegenzit? Je versiersucces hangt niet af van vrouwen. Sterker nog; het staat helemaal los van vrouwen. Bij vrouwen versieren komt alles uiteindelijk aan op jouw eigen constante, positieve mood. Maar hoe bereik je zoiets?

Helaas is hier (in tegenstelling tot wat de media je wil doen geloven!) geen quick fix voor. Het is een langdurig proces dat regelmatig aandacht vereist. Je kunt namelijk op 2 manieren in een goede mood komen.

1)      De snelle, externe manier. Dit is de manier die de maatschappij dicteert; veel geld, merkkleding en veel facebook vrienden = positief zelfbeeld = goede mood. Simpel maar ineffectief.

TIP: Nog steeds maagd? In 10 tips naar je eerste keer in bed zonder gedoe

2)      De grondige, interne (innergame) manier. Je komt in een goede mood door actie te ondernemen, zoveel mogelijk in het moment te leven (doe dus regelmatig aan meditatie!) en je te omringen met dingen die jou blij maken: familie, vrienden, passies, hobbies etc.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

De quick fix

Het probleem van manier 1 is dat je eigenlijk continue je goede mood laat afhangen van zaken buiten jezelf. En dus ook van de bevestiging die je krijgt van de vrouw met wie je praat. Gevolg: als het even niet gaat zoals je wilt (en dat gebeurt altijd wel: ze loopt even weg, reageert niet zoals je had voorzien of er komt een andere man bij het gesprek), zakt je positieve mood weg. Dus wat doe je? Je kruipt uit dit tijdelijke dal, zet jezelf er weer toe en spreekt de volgende vrouw aan.

Ook als je erin slaagt om je mood weer terug op peil te krijgen..hoe zul je je aan het eind van de avond voelen, na meerdere van dit soort fluctuaties? Doodmoe! Op de lange termijn zul je misschien zelfs verbitterd raken omdat het versieren zoveel energie van je vergt! Not good.

De innergame manier

Maar wat als je alleen al geniet van de actie die je neemt en in het moment (dus niet in je hoofd) aanwezig bent? Met manier 2 zorg je ervoor dat externe gebeurtenissen jouw mood niet of nauwelijks beïnvloeden. Je bent niet bezig met de eventuele uitkomst, geniet van het proces van versieren en straalt positiviteit uit door alle dingen in je leven die jou blij maken.

TIP: 83 leuke dingen / activiteiten om te doen met je vriendin

Zorg dat zij onderdeel wil uitmaken van jouw bron van positiviteit. Niet andersom, dit is een klassieke fout die veel wordt gemaakt bij het versieren; mannen zijn op zoek naar positiviteit bij vrouwen terwijl dit juist iets is wat vrouwen bij hen zoeken! Vrouwen willen onderdeel uitmaken van een bron van positiviteit; dit vinden zij aantrekkelijk dus je hoeft er eigenlijk alleen maar voor te zorgen dat jij dit kunt bieden. Eigenlijk best eenvoudig!

Direct hogere consistentie bereiken in je versierkunsten

Uiteraard is dit geen korte termijn veranderingsproces en kun je ook direct je consistentie bij het versieren verhogen..hoe wil je weten?

1) Zorg dat je op iedere vrouw afstapt

Je brein zal voortdurend tegen je blijven zeggen dat je op niemand af moet stappen. Dit is normaal; laat de gedachte er zijn maar geef er niet aan toe. Verstand op nul en actie!

2) Minimaliseer de tijd tussen interacties

Op die manier geef je jezelf geen kans om in je hoofd dingen te gaan analyseren en blijft je ‘sociale spier’ warm.

3) Heb geen oordeel

Zorg dat je jezelf geen waardeoordeel toekent en vrouwen versiert vanwege één reden: omdat je vrouwen wilt versieren. Meer niet. Geniet van het proces en doe het niet om voor jezelf te bewijzen dat je waardevol genoeg bent om mooie vrouwen mee naar huis te kunnen nemen. Zie een gesprek met een vrouw niet als een waardeoordeel over jezelf, maar als een extra beetje ervaring en het opwarmen van je sociale gevoel voor die avond. Meer niet.

TIP: 7 Zoentips: Hoe moet je zoenen met volle overtuiging

4) Zie de humor van vrouwen versieren in

Haal iets leuks uit iedere interactie. Zo conditioneer je jezelf om vrouwen versieren leuk te vinden en bouw je een positieve mood op! Zou je lang een hobby kunnen hebben als je er geen plezier aan zou beleven?? Precies. Weet dat je over 100 jaar (waarschijnlijk) niet meer op deze aarde bent (en zij ook niet), dus why so serious? Lach om het hele proces van versieren, het is helemaal niet bedoeld om serieus te zijn!

Trek het echter niet te ver door: zorg dat je geen clown-act gebruikt om je persoonlijkheid te maskeren. Ze wil natuurlijk nog wel weten wie je écht bent. Een kwestie van calibratie en dus: oefenen!

5) Start kort, langere sets later

Sommige mensen hebben totaal geen moeite om direct vanaf het begin van de avond sociaal te zijn. Ze stappen een kroeg of club binnen, zien een meid die ze leuk vinden, stappen erop af, stellen zich voor en beginnen een gesprek. Voor velen van ons (nee, je bent zeker niet de enige) ligt dit toch net even wat lastiger. Als je nog niet in een sociale bui bent (zoals aan het begin van de avond of als je net wakker bent) ben je vaak nog niet klaar voor een lang gesprek vol geestige opmerkingen.

Kom dus langzaam uit je comfort zone en houd het in het begin bij korte gesprekjes en maak iedere interactie wat langer dan de vorige. Zo warm je langzaam je sociale spier op! Als je vanaf het begin al vol energie langere gesprekken kunt houden; des te beter! Zo niet, niets aan de hand; gebruik deze tip.

Uiteindelijk is het opbouwen van consistentie bij vrouwen versieren dus zowel een korte- als een lange termijn proces. Zorg dus dat je op den duur gaat genieten van het versieren zelf (ongeacht de uitkomst), bewust in het moment gaat leven (door bijvoorbeeld regelmatig te mediteren) en jezelf zoveel mogelijk omringt met mensen en activiteiten die jou gelukkig maken.

Ondertussen kun je op de korte termijn met bovenstaande tips je consistentie bij het versieren al direct verhogen. En nu.. ACTIE! Geniet ervan!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

De 5 definitieve aantrekkingskracht killers
Tinder Match naar Telefoonnummer in 3 Stappen (+screenshots)
5 Simpele stappen om over het einde van je relatie heen te komen
Relatie Voorbij: 15 Signalen & 11 Tips om dit aan te pakken

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)