Cursus vrouwen versieren ebook

02 Jan 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Cursus vrouwen versieren + ebook

Laat je me je één tip geven wanneer je besluit een cursus vrouwen versieren te gaan doen. Zorg ervoor dat het geen theoretische versiercursus wordt. Dat is net zoiets als je theorie examen doen en dan in je bolide de snelweg opgaan en verwachten dat het goed gaat. Je kunt het één niet zonder het ander doen, de theorie niet zonder de praktijk en de praktijk niet zonder de theorie.

De reden dat ik zeg doe alsjeblieft geen theoretische cursus vrouwen versieren is omdat dat al jaar en dag geprobeerd is. Zelfbenoemde goeroes en 'master pickup artists' die voor een zaaltje gaan staan met mannen voor wie het allemaal nieuw is zorgt er vooral voor dat de zogenaamde goeroes een stijve krijgen. Maar jij niet. Tenzij je harde krijgt van geile modellen en stoere verhalen over wat een ander heeft meegemaakt, dat moet je het vooral wel doen ;).

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Ebook met praktijk combineren

De reden dat wij verhouding tussen theorie en praktijk 20 – 80 is om onze versiercursussen is omdat we gezien hebben dat wanneer we meer theorie geven er vooral twee dingen gebeuren. Eén: het blijft niet hangen. En twee: de deelnemers gaan vooral heel veel in hun hoofd zitten. Nu is een minimum aan kennis over het versierproces, over de psychologie van aantrekkingskracht en de denkwijze van een vrouw wel handig.

Daarom zie ik als de ideale combinatie dat je eerst de theorie tot je neemt, dat op je in laat werken, probeert te plaatsen en gaat herkennen in levensechte interacties, en vervolgens een versiercursus doet. Het ebook 'Het geheim van aantrekkingskracht' heb ik zelf geschreven nadat ik al jaren lang versiercursussen gaf. Het is de neerslag van alles wat ik zelf heb ontdekt, meegemaakt en  getest op versiergebied.

Het beschrijft de essentie van de psychologie en het versierproces, die wij al jarenlang onderwezen aan onze deelnemers. Daarom is het ook een perfecte voorbereiding op de monumentale bootcamp die we regelmatig organiseren, waarin we mannen een weekend lang onderdompelen in de wereld van het flirten, versieren en verleiden.

Ebook als voorbereiding op versiercursus

In de versiercursus staat het bereiken van de juiste mentale staat centraal. Proces en de technieken uitleggen, hoewel voor velen revolutionair, is nog het makkelijke gedeelte. Het moeilijke en tegelijkertijd fun gedeelte bestaat uit terecht komen in the zone, de beruchte flowstaat, waar iedereen het over heeft die regelmatig legendarische prestaties neerzet.

Dit wordt in het ebook de FLOW methode genoemd, waarbij je geleidelijk aan wordt geleerd wat deze flowstaat inhoudt en hoe je hem bereikt. Op deze manier hoeft het geen toeval meer te blijven, iets dat je bij de gratie van de goden overkomt maar wordt het iets waar je controle op uit kunt oefenen. Wanneer je ebook hebt gelezen zit de methode tussen je oren maar nog niet in je (emotionele) systeem. Daar is de bootcamp voor.

Je wilt in staat zijn de FLOW elementen te kunnen herkennen, te begrijpen om ze vervolgens in de praktijk te brengen en ze écht te integreren. Zo is de FLOW methode ook bedoelt, als stappenplan maar ook als checklist in gevallen er iets mis gaat met een vrouw. Zodat jij weet wat er fout gaat en je het ook kunt herstellen.

Veel succes en blijf awesome!

Arnoud

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl31 Date Ideeën in Alkmaar Die Succes Garanderen
PijlAppen na een Date: Wat & Wanneer? 8 Tips + Voorbeelden
PijlNiet meer verliefd? 4 Signalen om NU iets te doen
Pijl6 Tips als Je Te Hard Van Stapel Loopt In De Liefde

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie