Gedragen Zoals Je Je Voelt (Versierverslag)

01 Nov 2012, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Lessen voor gevorderde versierders

Disclaimer: deze blogpost is bedoelt voor de meer gevorderde casanova’s onder ons, en minder voor de beginnelingen. Voor de ‘newbie’ geldt: begin bij de basis. Begin met sociaal te zijn. Praat tegen iedereen. Je buurman, de caissières, de buschauffeur. Stel jezelf als doel om zoveel praatjes met vreemden per dag te maken, of spreek met jezelf af dat je zoveel keer per week uitgaat.

Voor de gevorderden: je kent de adviezen misschien wel. Als je uit bent met je wing, of je wordt gecoached, dan hoor je doe dit, doe dat. Wees energieker, zorg dat je dezelfde of een hogere energie hebt dan de set die je aanspreekt. Of, wees wat rustiger, maak het seksueler. Of, als je met vrienden uitbent die hardcore zijn, kan het zijn dat je elkaar aanmoedigt om hard te gaan – aanspreken in hoog tempo, de grenzen opzoeken, etc.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

De uitdaging waar ik het in deze blogpost over ga hebben is dit. De ene keer voel je je energieker en meer uitgerust en de andere keer meer chill en minder uitbundig. Wanneer je wat lager in je energie zit en je jezelf pusht om hard te gaan, met behulp van je vrienden of niet, dan gebeurd het al snel dat je jezelf gaat forceren. Je struikelt als het ware over je eigen pogingen om momentum op te bouwen.

Een andere keer is het uiteraard wel nodig. Dan ben je terughoudend, je bent niet in een sociale bui of je bent gewoon lui. Dan is het een kwestie van de knop om zetten. Je wilt dan je eigen ‘aan-knop’ vinden, zodat je die steeds makkelijker uit en aan kunt zetten. De vraag is nu, wanneer moet je nu juist gas bijgeven en wanneer moet je het gaspedaal los laten?

Hoge energie versus lage energie

Mijn punt is dat je met zowel met fellere energie als met een meer chille energie resultaten kunt boeken. Zo was ik afgelopen vrijdag uit met een paar mensen die mij goed kennen. Zij weten dat ik datingcoach ben. Iemand had een VIP tafeltje geregeld in Jimmy Woo. Eén van mijn vrienden, laten we hem Alex noemen, wilde een soort van competitie met mij over wie de meeste vrouwen zou versieren. The challenge was on.

Tegelijkertijd keken alle andere vrienden mee, of moet ik zeggen, keken toe. In ieder geval, iedereen kent elkaar, en ze kennen mij en mijn verhalen, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Normaal is mijn stijl redelijk ‘high energy’. Alex was die avond echter een stuk energieker dan ik. Door deze energie reageerden de vrouwen die hij aansprak een stuk positiever op hem dan op mij. Alex kreeg begon al snel ‘fans’ te krijgen.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Wees trouw aan je gevoel

De verleiding voor mij, en de vraag die ik mezelf stelde, was, ga ik nu mijn best doen om me energieker, leuker en gezelliger te gedragen dan ik me op dat moment voelde. Of ga ik me gedragen zoals ik me op dat moment voel? Ik voelde me op dat moment lekker rustig, chill, niet gehaast. Ik had niet de behoefte om heel veel vrouwen aan te spreken. Maar ik wilde de challenge natuurlijk wel aangaan, en van Alex ‘winnen’ uiteraard ;-).

Studenten en vrienden weten dat ik vaak energiek en expressief ben in de club. Ik weet van mezelf ook dat ik dat zelf prettig vindt. En wanneer ik energieker ben reageren vrouwen gewoon veel wilder op me. “What you give is what you get”. Van buitenaf ziet dat er beter uit. Omdat we elkaar uitdaagden die avond wilde ik natuurlijk zo energiek en expressief mogelijk zijn.

Ik betrapte mezelf erop dat ik op een bepaalde manier bezig was punten te scoren bij mijn vrienden. Er veel energie in te gooien werkt dan meestal goed weet ik. Maar ik merkte dat ik mij niet zo energiek voelde. Ik probeerde het wel te zijn, maar het kwam bij de dames die ik sprak niet congruent over. Gevolg, vrouwen reageerden nauwelijks of vonden mij raar. Alsof ik uit de maat dansde..

Ik kwam niet natuurlijk over omdat ik mij niet natuurlijk gedroeg. Ik wilde mij op een bepaalde manier gedragen terwijl ik mij niet zo voelde. Ik besloot even een moment voor mezelf te nemen en stil te staan bij mijn gevoel. Toen ik dat had gedaan, en me bewust was geworden van mijn gevoel ging ik mij gedragen hoe ik mijzelf opdat moment ervaarde.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Ik ging op mijn gemak en op mijn eigen tempo vrouwen aanspreken, maar deze keer zonder gehaast en gestrest over te komen. De vibe veranderde vrij snel en de dames begonnen mij te zien als een normale gast die niks van ze hoefde.

Casanova versierde vrouwen ook langzaam..

Op een gegeven moment zei ik tegen Alex, kom we openen die twee mooie high class latina’s daar. De dames waren aan het dansen op een lekkere house beat. We liepen er op af en spraken ze aan. Alex met zijn high energy en ik met mijn chille energie. Hun energie zat ergens tussen die van Alex en mij in. Ik had echter geen behoefte meer mijn ritme of energie aan te passen.

Ik opende de dame met “Hey, jij hebt een positieve uitstraling” ze begon helemaal te stralen. Paar minuten later fluisterde Alex in mijn oor ”Kom we gaan naar andere vrouwen, het wil niet lukken." Ik antwoorden “Nee, doe chill en blijf hier staan” want ik zag dat ze mijn aanwezigheid leuk vond. Alex luisterde niet en ging weer verder kijken.

Doordat ik haar de tijd gaf om aan mij te wennen en te genieten van mijn chille en relaxte stemming stond ik even later met haar te zoenen. Ik zei ”Kom, ik wil je voorstellen aan mijn vrienden” en nam haar mee. Alex stond bij onze vrienden te dansen, met nog steeds in een positieve stemming en met veel energie.

Om duidelijk te maken dat ik had gewonnen gaf ik mijn nieuwe vriendin een intieme zoen voor de ogen van mijn vrienden. Alex zag dit zag en zijn energie en stemming veranderde meteen. Erg flauw van mij (hehe). Die avond heb ik bijzondere tijd met deze vrouw gehad en we zijn tot einde van het feest bij elkaar gebleven. Met mij meekomen kwam haar niet uit, maar ze vroeg wel mijn nummer (haha).

De vruchten van authenticiteit

De les is dat je je blijft gedragen zoals je je voelt. Dat kan energiek zijn, dat kan chill zijn, dat kan opgewonden en meer sexueel zijn. Als je dat voelt op dat moment, dan is dat een teken om je daadwerkelijk zo te gaan gedragen. Volg je eigen ritme en blijf congruent. Er is niets mis met je rustig en chill te gedragen. Het voordeel dat je de dame meer tijd geeft om zich te realiseren hoe leuk jij wel niet bent.

Gedraag je zoals je je voelt en pluk de vruchten!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe krijgt een vrouw meer zin? 5 Tips voor meer stoom in de slaapkamer
Pijl9 Simpele online dating profiel tips: Het ultieme profiel
Pijl33 Lieve en leuke dingen om te zeggen tegen een vrouw
Pijl24 Leuke Eerste Date Ideeën / Activiteiten in Amsterdam (+Tips)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

hayui
Lekker te lezen weer
Patrick
Hoi Hayui,

Dit is zéker een waargebeurd verhaal.

grtz, Patrick
jacob
mijn vraag aan leonardo is simpel: hoe zorg je ervoor dat je op de juiste energie niveau komt? Hoe ga je om met afwijzing
Leonardo
Hoi Jacob,

lees mijn blogberichten met de onderstaande titels:

1: Zorg Ervoor Dat Je Het Middelpunt Van Het Feest Bent

2: Lessen In Vrouwen Versieren Van Cesar Millan

Hoe ga je met afwijzing om.
lees dan deze:

3: Patronen Doorbreken Voor Succes Met Vrouwen

Succes!

Plaats een Reactie