Het Gaat Om Meer Dan Vrouwen Versieren

10 Nov 2012, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

ij maak je niets wijs. Als jij claimt problemen met vrouwen te hebben maar dat verder “alles in je leven prima gaat…” dan geloof ik er weinig van. Kom op nou!

Als je er niets van bakt met de vrouwen, zijn er meer dingen in je leven die niet lekker zitten. Dat is het waar ik het in deze blogpost over wil hebben.

Het gaat erover wat vrouwen voor jou betekenen. Wat is JOUW RELATIE TOT DE VROUW?

Relatie tot vrouwen als graadmeter

Jouw relatie met de vrouw is een thermometer. Er zijn uitzonderingen maar meestal is jouw verhouding tot de andere sexe een graadmeter van hoe het gaat op ALLE terreinen van je leven.

Als dit herkenbaar is -  geweldig! Het voelt misschien kut maar je begint je (hopelijk) iets bewust te worden. Als je er eerlijk naar kijkt, it ain’t pretty! Ik herken ze namelijk zelf ook!

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

De dojo van jouw innergame

Wij geloven in actie nemen, dat vrouwen aanspreken op straat of waar dan ook, de ‘dojo is van jouw innergame’. Wij geloven in de helende kracht van je angsten opzoeken en aangaan.

Wij geloven dat je daarmee de sexy persoon wordt, die vrouwen aantrekkelijk vinden maar vooral JIJ op de eerste plek aantrekkelijke vindt.

En welke vrouw is wil nou niet een gelukkige man, met een doel voor ogen, die lekker in zijn vel zit en in wiens leven er dingen gebeuren!

Dus doe je approaches. Maar kijk ook naar binnen. Zijn je ouders gescheiden? Ben je vroeger gepest? Ben je emotioneel of fysiek mishandeld? Shit happens, and it happens to all of us.

Vrijwel iedereen heeft te maken met minstens een van de bovengenoemde trauma’s. Neem ze serieus. Ga na of die dingen nu nog spelen.

Je denkt misschien van niet maar als je er nooit echt goed aandacht aan hebt geschonken in de vorm van therapie, kunst of reizen dan kun je verwachten dat er wonden zitten. En dat maakt niet uit gast! Dat is ok!

Omarm ze en doe er wat mee. Het is eng, maar meer belonend, meer bevrijdend en bovendien gemakkelijker dan je denkt.

Welke therapie is de beste?

Ik zelf deed innerlijk kind therapie om onverwerkte emoties los te laten. Ik heb coaching gezocht om meer daadkracht te ontwikkelen. Ik heb sjamanenbrouwsels gedronken om negatieve denkpatronen te doorbreken.

Ik heb mij omringd met inspirerende mensen en ben aan sport gaan doen die mij krachtiger heeft gemaakt als mens. Ik bezocht rebirthings, NLP seminars, tantra-workshops en schreef een jaar lang iedere ochtend 3 pagina’s vol met mijn gedachten en emoties.

Wat heeft gewerkt voor mij? Alles! Hoe? Dat kan ik niet zeggen. Wat ik wel weet dat  je het zult vinden wanneer je het oprecht zoekt.

Zolang je je intuïtie volgt zal alles dat je doet bijdragen aan jouw vrijheid en groei als mens. Als je je afvraagt wat voor jou zal werken is mijn antwoord ga het aan! Onderken je innerlijke problemen en werk samen met de buitenwereld naar vooruitgang.

Symbolische waarde van je relatie tot vrouwen

Neem je voor bijvoorbeeld voor om iedere maand een vorm van therapie/coaching/spiritualiteit te proberen die jou ondersteunt.

Je relatie tot vrouwen staat in mijn ogen namelijk symbool tot je relatie met het leven. Een gezonde relatie met vrouwen is een BIJPRODUCT van een gelukkig leven.

Een uitgebalanceerde verhouding tussen lekker je game verfijnen in de club en je innerlijke wereld opschonen is de highway naar succes op dit vlak!

Go do it baby!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe Snel Vrouwen In Je Bed Krijgen: Mijn 9 Stappenplan
Pijl8 Redenen waarom vrouwen afstandelijk doen + 8 Tips
PijlWelke datingsite past bij mij? 10 Beste sites beoordeeld [2023]
PijlLachende, plagende en roastende stellen zijn tevredener over hun relatie

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie