Hoe Blijf Je Doorknallen Na Een Bootcamp Vrouwen Versieren?

13 Nov 2012, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Lessen van een Bootcamp vrouwen versieren

Ook al draaien we meer dan drie jaar met vaste regelmaat Bootcamps, toch blijven we bezig de kwaliteit van onze ‘versiertrainingen’ te verbeteren.

Zijn onze klanten niet tevreden? Dat wel. Zijn wij niet tevreden? Ja en nee. Het is onze passie om levens te zien veranderen. Dus het kan wat ons betreft nooit goed genoeg zijn.

Zo was de Attraction Bootcamp van afgelopen weekend uitermate geslaagd met een fantastische SNL (Same Night Lay), vrouwen die worden gezoend (kiss closes), en allerlei afspraakjes en dates die volgens mij nog steeds gaande zijn...;]. Is dat genoeg voor ons? Nee.

Aan het eind van het weekend blijven de coaches hangen om na te praten en na te genieten. We zijn op dat punt behoorlijk kapot. Maar toch leeft bij ons de vraag ‘hoe kan het beter?’ Gewoon omdat dat onze intrinsieke drive is.

Overigens is het niet altijd hosanna. Iedere student beleeft de Bootcamp op zijn manier. En daarom blijven wij altijd puzzelen.

Vrijwel iedere Bootcamp deelnemer haalt successen die hij niet gewend is. Ook al leren wij dat het gaat om de lessen die worden geleerd en de veranderingen in die persoon zelf! Toch meten wij als mensen onze vooruitgang vaak af aan uiterlijke resultaten, zoals hoeveel vrouwen iemand zoent et cetera.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

De drie pijlers van een succesvolle avond

Oude gewoonten en patronen kunnen hardnekkig zijn. Dat verschilt per persoon. Daarom bestaat het gevaar dat er ‘terugval’ optreedt en iemand weer terug valt in oude patronen.

Om dit te voorkomen ga ik hier de DRIE PIJLERS beschrijven die verzekeren dat groeicurve door kunt trekken in de weken, maanden en jaren die volgen na het Bootcamp.

Deze pilaren zijn ook relevant zijn als je nog geen versiercursus, flirttraining of Attraction Bootcamp bij ons hebt gedaan.

Actie-modus (vs toeschouwer-modus)

Begin de avond met de EERSTE mooie vrouw aan te spreken die je ziet. Niet eerst een drankje halen...Niet eerst je jas ophangen...NEE.

EERST een mooie vrouw aanspreken. DAN pas mag je verder gaan. Blijf na het eventueel ophangen van je jas en het drankje (non-alcoholisch als je iets wil hebben aan je avond) METEEN doorgaan.

Begin direct met lopen. En LOOP NIEMAND VOORBIJ. Veel gasten gebruiken het excuus om niet op te vallen en aangemerkt te worden als “players” door niet te veel rondjes te lopen...

Stop being a f*cking vagina... Wees eerlijk tegen jezelf en luister niet naar zelf-limiterende stemmetjes. Leer het jezelf aan om CONSTANT bezig te zijn. Of je bent aan het praten met een mooie vrouw...of je bent net klaar en je loopt METEEN door naar nieuw avontuur.

Kies een vrouw uit. Loop direct op haar af... En blijf niet als een gluiperd achter het groepje zweven voordat je de moed krijgt om iets te doen. Geen twijfel. Just go.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Zelf als ik even stil sta en relaxed om mij heen kijk dan ben ik ACTIEF BEZIG en BEREID om ZODRA IK een INTERESSANTE VROUW ZIE er op af te stappen.

Dit is een gigantisch verschil met wat de meeste mannen doen en wanneer ze stil staan weer terug in hun hoofd gaan om allerlei dingen te gaan inbeelden...Hierdoor belanden ze juist weer in dezelfde angsten en verveling die ze zo graag willen ontstijgen.

Dus: zorg dat je de hele avond in de “actie-modus” bent... en niet in “toekijk-modus.”

Laser focus

Het beter worden met vrouwen en versieren van vrouwen is een complexe vaardigheid om eigen te maken... Er zijn in het begin zo verschrikkelijk veel losse componenten zijn die je allemaal moet integreren voordat het uiteindelijk allemaal vanzelf gaat.

Daarom is dus zeer belangrijk dat wanneer je niet op Bootcamp bent je toch een bepaalde structuur hebt in wat je doet.

Het beste is om op een avond maar EEN focus te hebben. Bijvoorbeeld: “Zoenen,” “Nummers vragen” of “Oog Contact maken”... Cruciaal. Hierdoor krijg je OVERZICHT over wat je doet en wordt je niet overweldigt door een veelheid aan dingen.

Daar komt ook nog eens bij dat je minder goed tegen jezelf kan liegen omdat je heel duidelijke doelstellingen creëert die gewoon wel of niet behaalt worden...

Focus op de plek waar de acties vandaan komen

Als je uiteindelijk je avond evalueert...en gaat kijken wat er goed ging...wat er minder goed ging... wat je volgende keer beter moet doen...en waar je volgende keer op gaat focussen...dan raad ik je aan in eerste instantie om te focussen op de acties die je hebt gedaan. Niet je gevoel, zeker niet als je een newbie bent.

Vraag jezelf af: “Heb ik geisoleerd?” “Heb ik gezoend?” “Heb ik om het nummer gevraagd?” “Heb ik geopend?” “Was ik in actie-modus?” “Hoe heb ik mezelf tegengehouden?”.

Je wilt je angsten herkennen en er doorheen gaan. Moed is niet dat je geen angst voelt, maar dat je ondanks je angst handelt zoals je zou moeten handelen.

Je wilt namelijk de gewoonte kweken dat je actie onderneemt, zoals ik bij de eerste pijler heb uitgelegd. Je angsten zijn alleen maar ruis. Je logica helpt je ook niet. Vrouwen versieren is niet logisch, althans niet voldoet aan onze mannen logica.

Die zit je eerder in de weg. Je wilt daarom handelen, experimenten en je de ervaringen zo puur mogelijk beleven.

Tegelijkertijd, als je gemiddeld of gevorderd bent, wil je oefenen dat je energie van je juiste plek komt. Je wilt duidelijk zijn, clear intent hebben.

En tegelijkertijd zonder het nodig te hebben. Dat is de magische sweetspot, de zone. Daar wil je terecht komen, dat zijn de glory times. Nogmaals, als je geen newbie meer bent tenminste.

Dit zijn de drie pilaren voor jouw succes.

Joram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlPositief zelfbeeld krijgen: 7 Tips voor meer zelfliefde
Pijl25 Flirtsignalen van vrouwen herkennen + voorbeelden
PijlVia Whatsapp Zeggen Dat Je Iemand Leuk Vindt: Slim of niet?
Pijl "Dit Zijn De 6 Kenmerken Van Echte Liefde" - Liefdesexpert

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

SmoothDoc
Hai Joram,

Prachtig helemaal Joram artikel. Ik zou je ook herkennen als je naam er niet onder stond zeg maar.

Toedeloe,

Pim

Plaats een Reactie