Lessen In Vrouwen Versieren Van Cesar Millan

30 Jul 2012, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

In de put raken tijdens het uitgaan

Een aantal jaar geleden kon ik makkelijk in de put raken als ik uitging. Als het niet liep zoals ik me had voorgesteld dan raakte ik erin en kwam er niet snel meer uit.

Ik zie dat bij veel mannen, dat ze om wat voor reden down worden als ze bezig zijn met game, het ontwikkelen van je vaardigheden met vrouwen.

Iedereen die iets weet van game weet hoe belangrijk lichaamstaal is. Iedereen weet ook hoe belangrijk mindset is. Ik ga je nu zeggen dat deze kennis niet genoeg is. Misschien zeg je nu van …WTF?

Ik ga het je uitleggen. Er is een element dat vaak ontbreekt. Er is een andere manier om uit te gaan.

Namelijk om te communiceren vanuit je WARE ZELF. Dit doe je door te communiceren door middel van je ENERGIE.

Cesar Millan: communiceren door middel van je energie

Eén van mijn favoriete programma’s is The Dog Whisperer met Cesar Milan. Ik vind het met name interessant vanwege de overeenkomsten tussen Game en The Dog Wisperer. Het hielp mij begrijpen wat de missing link was omdat Cesar Milan de TAAL VAN ENERGIE heel goed begrijpt.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Toen ik begreep wat de wisselwerking was tussen mindset en actie en tussen energie en lichaamstaal, ging er een wereld voor mij open.

Ik begon uitgaan weer leuk te vinden! Het was geen methode die ik toepaste, maar het kwam allemaal voort uit het laten zien van mijn ware zelf.

Dit inzicht heeft ervoor gezorgd dat ik weet hoe ik mezelf kan amuseren in plaats van dat ik in de put raak! En ik ontdekte hoe simpel het wel niet is om leuke interacties te hebben, keer op keer. Zo leuk dat vrouwen MIJ om mijn nummer vragen etc.

The Dog Whisperer en vrouwen versieren

Hij maakt bewust gebruik van zijn eigen energie, omdat hij begrijpt dat honden deze taal spreken. Hierdoor krijgt hij voor elkaar dat honden, en ook moeilijke honden, hem gaan volgen, willen gehoorzamen, gaan spelen, gaan vertrouwen, onderdanig worden etc.

Cesar dwingt dit af door de juiste mindset te hebben en het juiste gedrag te vertonen en hiermee juiste energie uit te stralen.

We weten allemaal dat mindset een belangrijke rol speelt in de man-vrouw dynamiek. Maar mannen denken dat door zichzelf een nieuwe mindset aan te praten en hun lichaamstaal te veranderen ze vrouwen zullen veroveren.

Wanneer ze merken dat de dit niet werkt, net zoals andere zaken die ze geprobeerd hebben, zoals routines of goocheltrucjes raken ze in de put.

Vrouwen kunnen ondanks je correcte presentatie zien of jij ècht bent of niet. Onze lichaamstaal zegt meer dan dat we denken en vrouwen zijn gewoon buitengewoon goed in het herkennen van onechtheid.

En mannen komen onecht over omdat ze een cruciaal element missen. Wat is dat element?

Laten zien wie je bent

Dat element is de wisselwerking tussen lichaamstaal en energie en deze komt door OVERTUIGING. Door je energie te durven gebruiken! Pas met de mindset van jezelf 100% in situaties te gooien laat je zien wie je bent!

Dan pas merkt de vrouw jouw energie. Dan pas ZIET ZE JE STAAN! Het is alsof haar primaire zintuig een ENERGIE RADAR is waarbij ze alleen reageert op energie.

De energie, DE OVERTUIGING, geeft de LADING aan de lichaamstaal.

Overtuiging is energie. Oefen hiermee. Speel hiermee. Laat door je overtuiging je ware zelf zien. Word de Cesar Millan van die club of waar je ook bent. Gooi jezelf er 100% in!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl11 Simpele tips om een Tinder gesprek te beginnen
Pijl9 Belangrijke tips om samen gezond uit elkaar te gaan
PijlHoe praat je met vrouwen? 10 Tips (+ 24 voorbeeldzinnen)
Pijl17 Manieren Om Een Vrouw Te Verrassen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie