Never give up - vrouwen versieren

11 Jul 2014, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De magie van doorzettingsvermogen

Deze blog gaat over als je net begint met de edele kunst van het versieren. Hij is bedoeld voor mannen die van heel ver komen. Afgelopen weekend draaide ik weer een bootcamp en het ging op zich lekker.  Ook al heb ik honderden, duizenden interacties gehad met vrouwen, iedere keer leer ik weer bij – iedere keer word ik beter. Mijn brein wordt getraind. Het herkent steeds meer patronen in interacties, steeds meer automatismen worden ingeslepen. Je wordt steeds meer geraffineerd.

Deze keer had ik twee deelnemers die beiden nogal last hadden van het ‘nice guy syndroom’. De eerste was een ‘nice guy’ geworden door de tradities vanuit zijn de cultuur . Eén van die dingen die hij van huis uit heeft meegekregen is dat hij dacht dat er maar één ware is, en dat hij moest wachten tot hij diegene tegenkomt. Zijn wereldbeeld was o.a ook dat hij niet zomaar iemand kon storen in de club of op straat etc. Misschien dat jij dit ook herkent…

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Losbreken uit beperkend denken

Zodra hij deze persoon tegenkomt moet hij dus zorgen dat ie met haar trouwt, mission accomplished. En in de tussentijd mag hij niet flirten met andere vrouwen. Dus je moet je voorstellen dat je al die tijd niks met vrouwen doet en eigenlijk wacht tot je een keer wordt ‘uitgehuwelijkt’. De andere deelnemer had een soortgelijke situatie maar het verschil was dat deze kerel ook nog kampte met andere persoonlijke blokkades.

Hij was heel bang om risico’s te nemen wat ook weer alles te maken had met zijn opvoeding. Hetgene wat je in je leven meemaakt als je een kind bent heeft vaak een blijvende impact. Bijvoorbeeld als je ouders vaak nee zeggen, je mag dit en dat niet doen. Als je vervolgens naar school ben je bang om door mensen gecorrigeerd te worden. Met als gevolg dat je overdreven voorzichtig wordt. 

En hoe voorzichtiger je wordt, hoe meer timide je overkomt. Deze kerel was dus heel timide en bang om buiten zijn comfort zone te stappen. Als jij je ook in deze situatie bevindt dan kan het zo zijn dat je eindelijk eens de stoute schoenen aantrekt en dat het vervolgens ‘volledig mis’ gaat. Waarschijnlijk denk je dan ik stop ermee want het lukt niet, er gebeuren alleen maar negatieve dingen.

Wanneer niets wil lukken met vrouwen

Dat zou kunnen en dat is ook wat heel vaak gebeurt met mensen die een dergelijke achtergrond hebben gehad. Ik ben zelf ook zo geweest, ik kom van heel ver. Ben heel traditioneel opgevoed. Ik had het gevoel dat ik twee personen moest zijn. Eentje die ik echt was en eentje die ik moest zijn. De Armeense traditie dicteerde dat vrouwen eigenlijk later pas zouden komen. Focus eerst maar op werk en school, vrouwen zijn voor nu niet belangrijk.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Later realiseerde ik me dat ik door deze strenge opvoeding super voorzichtig wordt in de omgang met mensen en eigenlijk overal mee. Als ik ging stappen en het lukte mij niet had ik vaak het gevoel dat het aan mijn uiterlijk en lengte lag en ik maakte mezelf volledig zwart. Maar dat kwam gewoon doordat niets wilde lukken met vrouwen. En het is een automatische reactie dat je na zoiets ermee wilt stoppen en opgeven.

 

Het is extra zwaar als je wilt leren vrouwen versieren en je emotioneel niet sterk bent. Het is onvermijdelijk dat je heel vaak wordt geconfronteerd met het gevoel dat je wilt stoppen.

Never give up, no matter what

Als ik je één advies mag geven gebaseerd op mijn eigen reis, is dat je gewoon door moet blijven gaan no matter what. Andere mensen zeggen nu van mij dat ik overkom als iemand die zeker is, vastberaden en positief in het leven staat. Maar tijdens mijn leerproces heb ik zeker minimaal tien keer het gevoel gehad om echt het bijltje erbij neer te gooien. Misschien wel vaker zelfs, ik voelde me bij tijden zelfs depressief omdat het mij niet lukte. Maar ik bleef toch doorgaan.

En het mooie is, iedere keer dat ik doorging kwamen er antwoorden op mijn pad..! Soms uit onverwachte hoek maar vaak door gewoon vooral veel tijd te investeren. Ik verdiepte me in positieve psychologie, ik las boeken, nam cursussen en investeerde er veel geld in. En zelfs tijdens dit proces waar ik al deze informatie had en doorbraken had had ik het gevoel dat ik er mee moest ophouden.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Maar als ik nu terugkijk zijn de mooiste dingen gekomen bij mij nadat ik het gevoel had dat ik ermee moest kappen. Eigenlijk ging het altijd zo. Raar dacht ik wel eens.. Maar het is niet raar, het is gewoon een universeel principe. Dit proces is al door heel veel mannen doorlopen, op dezelfde manier.. De mannen die nu succes hebben met vrouwen en in het leven zijn toch doorgegaan. En zo is er iets moois op hun pad gekomen. Dit principe wordt uitgelegd in het volgende filmpje.

Coaches zijn ook mensen, en zij worstelen ook

Dit weekend coachte ik dus. We begonnen vrijdag. Het ging prima, maar niet zoals het hoorde. Normaal gesproken ben je de eerste dag van een bootcamp als coach zo ‘aanwezig’ en zo ‘on’ dat de student volledig geïnspireerd raakt door jou. Gewoon zo gedreven dat de cliënt niet anders kan dan in een ‘hogere versnelling’ raken. Maar dit was ik de eerste dag niet. Ik kreeg als coach het gevoel dat ik maar beter kon stoppen.

Je weet welke gevoel ik het over heb: het gevoel dat wanneer iets niet lukt dat leidt tot de conclusie dat je er maar mee kunt stoppen. Maar omdat ik dit al heel vaak heb gehad wist ik dat wanneer ik door zou gaan er iets moois op ons pad zou komen. Ik bleef coachen, de tweede dag deden we de day game en night game sessies en het ging echt beter dan ooit. Ik had tijdens de daygame sessie aantal leuke meiden ontmoet als  demonstratie aan mijn studenten hoe je eigenlijk vrouwen moet aanspreken.

TIP: Guide: Alles over dates, de datingfase en gesprekken

Ik wilde hem laten zien hoe je ervoor kunt zorgen dat dat vrouwen naar je verlangen. Op een gegeven moment  zeiden deze meiden letterlijk “blijf alsjeblieft” en eventjes later “laten we vanavond afspreken, hier heb je mijn nummer” ze wilden gewoon niet dat ik wegging. Waarom was dat? Omdat ze door mijn aanwezigheid warme en authentieke emoties ervaren die zij weinig of nooit meemaken bij andere mannen.

Ik gaf ze  enthousiasme  en avontuur. En de meeste vrouwen ervaren deze twee emoties veels te weinig.

"I have to believe that when things are bad, you can change them”
- Jim Braddock

Vrouwen versieren: lessen in doorzettingsvermogen

En dit bedoel ik: als je door blijft gaan met het proces om je doelen met vrouwen te behalen gebeuren de mooiste dingen meestal nadat je het gevoel hebt gehad om er mee te stoppen. Wat ik hiermee wil aangeven is dat wij coaches net als jij ook maar mensen zijn. Maar tegelijkertijd dat er bepaalde wetten in het universum zijn die gelden voor iedereen. En ten derde dat je van alles moet proberen om die doorbraak te forceren. Laat je helpen!

Op een dag wordt je dan net zo goed als de mensen die ooit een inspiratiebron voor jou waren. Als je dit proces doorloopt – soms met de blik op oneindig - dan zul je zien dat je er met vallen en opstaan uiteindelijk zal komen. En dan kun je terugkijken met een voldane glimlach, omdat je blij bent dat je de weg hebt afgelegd die je helden je zijn voorgegaan. Ik wens je veel succes en tot snel!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlCommuniceren met vrouwen: Zó doen de meest begeerde mannen het
PijlGaat je vriendin vreemd? De 3 redenen, 9 tips en 13 signalen
PijlLachende, plagende en roastende stellen zijn tevredener over hun relatie
PijlOnthuld: Mijn systeem voor getting s#!t done

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie