NMLK om vrouwen te versieren

21 Feb 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

NMLK gebruiken om vrouwen te versieren?

NMLK (afkorting voor Nieuwe Mensen Leren Kennen) is een volgens eigen zeggen een 'uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland'. Handig wanneer je net naar een nieuwe stad verhuisd bent bijvoorbeeld voor een nieuwe baan. Een soort studentenvereniging voor mensen die niet meer studeren. Of is het eigenlijk soort een single c.q. datingcommunity?

Ik las een grappige conversatie op het populaire FOK forum. Forumlid 1: 'Ik heb op de site van NMLK gelezen dat 70% van de NMLKers single was. Ervaar je dat ook?' Forumlid 2: Ik schat het flink hoger in. Zeg maar 95%. Probleem is alleen dat veel mensen daar niet open staan voor daten. Het is dan ook geen datingsite'. Reaktie van forumlid 3: 'Klopt, maar er wordt ook gezegd dat Fok geen datingsite is'.

Forumlid 4: 'Haha, met wat alcohol op komen dingen toch wel anders over op de andere persoon.' Forumlid 2: 'Als je al moeite hebt met versieren dan zal het daar ook niet lukken. Als het je makkelijk af gaat is het een leuke speeltuin.' Forumlid 1: 'Als je al moeite hebt met versieren dan zal het daar ook niet lukken.' Geweldige discussie als je het mij vraagt ;). En er zitten nog een aantal wijsheden in ook.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Allereerst met betrekking tot de vraag: is NMLK een goede plek om vrouwen te ontmoeten en te versieren? Mijn antwoord: as good as any other. Zoals je leest kun je zelf 'op' het FOK forum, een algemeen discussieforum, mensen ontmoeten. I had no idea. Ik dacht dat ze daar alleen met elkaar chatten. Je kunt écht overal mensen ontmoeten. Ik hoorde van een vriend toevallig gisteren, dat ie een leuke vrouw had ontmoet op een adult dating chat site. Echt een leuke dame.

De voor- en nadelen van NMLK om vrouwen te versieren 

Geloof er dus niks van dat mensen bij NMLK er niet voor openstaan om te daten, flirten of versierd te worden. Believe you me, vrouwen hebben seks. Ook single vrouwen. Alle type vrouwen. Maar forumlid 1 zei het treffend:  Als je al moeite hebt met versieren dan zal het daar ook niet lukken. De vraag is dus, als je de beslissing hebt genomen je de edele kunst van het versieren eigen te maken, is NMLK dan een goede plek om te beginnen.

Ik zou zeggen van niet. De uitgaansscéne (vakanties inbegrepen) is wat mij betreft het beste jachtterrein of beter gezegd oefenterrein om je flirt- en versiervaardigheden te verbeteren. Wil je er echt een trainingskamp van maken, of denk de dat het nodig hebt om dat je er anders niet (snel) komt, dan raad ik overigens een bootcamp aan. Dat is een soort laboratorium waar een aantal mad scientist te werk gaan om van jou de man van 6 miljoen te maken – wat vrouwen betreft.

Nadelen van NMLK zijn er niet echt. Dat vrouwen niet open zou staan voor dating kan alleen komen doordat men geen zin heeft in sociaal onhandige (lees: voor vrouwen onaantrekkelijke) mannen. Als de sfeer en het type mensen dat daar komt je aanspreken, en je de activiteiten leuk vindt dan raad ik je absoluut aan om uit te proberen. Vind je het niets dan kom je daar snel genoeg achter. Het is zoals ze zeggen: er gebeurt zoveel, en er zijn zoveel type activiteiten c.q. interesses dat er altijd wel iets van je gading bij zit!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlWat is verliefd zijn? 12 Signalen van verliefdheid
PijlAls Een Vrouw Verliefd Op Je Is: 17 Kenmerken & Wat Je Moet Doen
Pijl20 Beste Date Ideeën in Tilburg Voor Een Romantische Avond
Pijl41 Originele date ideeën om nooit te vergeten (Lijst)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie