PUA Amsterdam

07 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

PUA's (Pick Up Artists) in Amsterdam

Pickup artists zijn mannen die claimen goed te zijn in het versieren van vrouwen. Ze noemen zichzelf versierkunstenaars, terwijl als je goed kijkt het meer versierwetenschappers zijn. De term komt namelijk uit de periode dat het boek The Game van Neil Strauss uitkwam. Neil (Style in het boek) was in de leer gegaan bij Mystery (Erik von Markovich) die zijn eigen versiermethode had ontwikkeld: de mystery method.

Van Mystery is bekend het een die hard nerd is die alles tot op het bot analyseert. Inclusief stroomschema's en een hoeveelheid jargon en afkortingen waar je 'u' tegen zegt. De meest bekende is de PUA. Ondanks dat Erik von Markovich een belangrijke bijdrage heeft geleverd is de manier waarop hij met vrouwen versieren volledig achterhaald. Niet dat er niet mensen in dat tijdperk zijn blijven steken, die zijn er helaas nog steeds.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Amsterdam: PUA ontmoetingsplek

Dat zijn mannen die op fora en Facebook-groepen allerlei tips uitwisselen zodat er nog meer stroomschema's, jargon en afkortingen geproduceerd kunnen worden. Nu hebben dergelijke ontmoetingsplekken wel degelijk nut, want zodra je gelijkgestemden heb gevonden kunnen jullie elkaar in real life ontmoeten en kijken of het daadwerkelijk klikt tussen jullie. Dat is niet onbelangrijk, want een goede wingman (iemand met wie je samen op stap gaat om je versierskills te verbeteren) dient uiteindelijk altijd een vriend te zijn – anders werkt het niet.

De reden dat je relatief veel pickup artists in Amsterdam vindt is dat het nachtleven er zo goed is. Ook voor 'daygame' – overdag vrouwen aanspreken en versieren – is Amsterdam erg geschikt omdat er veel mooie vrouwen wonen of op vakantie zijn, die je vanwege de gezellige plekken en alle toeristische attracties vaak op straat aantreft. Er zijn dus ook diverse kroegen en pubs waar het op zaterdagavond stikt van de pua's – wat een erg grappig effect geeft.

PUA's ontmoeten

De beste manier om andere pua's te ontmoeten, om mogelijk een wingman te vinden, is het volgen van een training. Dit komt omdat het gevaar met Facebook-groepen is dat je vooral veel praters tegenkomt en relatief weinig doeners. Ook lopen er een aantal complete weirdo's rond in het wereldje, waaronder regelrechte vrouwenhaters die hun frustraties botvieren op vrouwen terwijl ze alle newbies besmetten met hun negatieve energie.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Op trainingen kom je de doeners tegen, de meest gemotiveerde mensen die positief bezig zijn. Door samen iets intensiefs mee te maken als een bootcamp krijg je niet alleen de skills en leer je ook dezelfde aanpak, maar het is eveneens enorm bonding. Vergelijk het met een bootcamp in het leger, waarbij je samen enorme pieken en dalen meemaakt zodat je eruit komt als broeders voor het leven. Uiteraard moedig ik je aan om een kijkje te nemen bij de trainingen die wij aanbieden, zie daarvoor het menu hierboven.

PUA waarschuwing..!

Daarnaast wil ik nog een waarschuwing geven aan iedereen die zich een PUA voelt of wil zijn. Vrouwen versieren is een skillset, meer niet.

Wees je bewust dat veel vrouwen ontmoeten heel leuk is, maar gelijkertijd kan het je vervreemden. Wees heel bewust dat vrouwen géén 'doelwitten' zijn of zelfs 'resultaten'. Je hebt hier met mensen te maken, behandel ze ook zo.

Versieren is ook zeker geen identiteit die je jezelf wilt aanmeten. Wanneer jij een zwakke eigen identiteit hebt, dat wil zeggen dat je identiteit laat invullen door anderen, zul je altijd de klos zijn.

Jij zult je dat altijd schikken naar een ander, of dat in een relatie nu je partner is, of in het grotere plaatje een over andere leider of opiniemaker. Hoe dan ook, neem maar van mij aan dat wanneer jij geen plan hebt je altijd het plan van iemand anders volgt. En daar wordt jij meestal niet beter van! Gebruik het hele fenomeen Pua en The Game waar het voor bedoelt is: om jezelf te ontwikkelen op het gebied van vrouwen en succes plus geluk in het leven in het algemeen!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlWat vinden vrouwen geil? 6 Tips om haar genadeloos op te winden
Pijl18 Datingtermen die je NU moet weten: Datingcoach onthult
Pijl27 Dates Met Slecht Weer: De Beste Waterdichte Date Ideeën
PijlJe ex terug krijgen in 7 stappen + Tips om gelukkig te blijven

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie