PUA vakantie

08 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Ga op vakantie en kom terug als een 'pua' (meesterversierder)

Bij de AttractionGym zijn wij continue bezig te kijken wat de snelste, meest betrouwbare en leukste route voor onze studenten (deelnemers) is naar succes met vrouwen. Dat is waar wij een kick uit halen: onze deelnemers doorbraken en succes te zien hebben. Of ze zich nu sociaal vrijer voelen, meer zelfverzekerd tegen het leven aankijken of aan het eind van de avond met een vrouw mee naar huis gaan – dat is waar wij het voor doen.

Tuurlijk vinden het leuk als we zelf ook in de flow zijn, en een geweldige vrouw tegenkomen en daar een mooi avontuur mee beleven. Maar eerlijk gezegd geeft het mij een grotere kick als ik dat iemand ziet doen dit dat nog nauwelijks of nooit heeft meegemaakt. Daarom waren wij ook helemaal blij toen we ontdekten dat het nuttige (zelfontwikkeling; een 'pua' worden) niet alleen heel goed te combineren is met het aangename (dat op vakantie te doen).

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Pua vakantie: de kracht van onderdompeling en fun

We werden helemaal euforisch toen we zagen dat dat óók nog eens geweldig goed werkt. Het succes van de 'pua' summerbootcamps ('pua', wat staat voor pickup artist, is overigens een term die we niet heel veel meer gebruiken omdat het te 'eng' (smal) is om aan te geven wat we doen) zit hem volgens ons in de ideale combinatie van info-tainment: leren door middel van fun. Daarnaast is het ook zo dat er sprake is van 'full immersion', volledige onderdompeling.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Door de continue blootstelling wordt het leerproces enorm versneld. Ga maar na hoe je het snelst bijvoorbeeld een nieuwe taal leert: door een jaar lang iedere week een paar uurtjes of door 50 uur non-stop? Uiteraard het laatste. En het is ook bekend dat wanneer je het meeste openstaat om nieuwe dingen te leren als je het naar je zin hebt. Denk maar eens terug aan de vakken die je op school het makkelijkst afgingen. Dat waren tevens de vakken waar je 't meest naar je zin had.

Vrouwen leren versieren op vakantiebestemming

Wat moet je je daarbij voorstellen: een versiervakantie? Nou, waar een normale bootcamp 17 uur intensieve training is, is dat op een summerbootcamp zo'n 50 uur versierplezier! Iedereen is in een vakantiestemming, de vrouwen dragen korte rokjes, het zonnetje schijnt, de dames kijken verleidelijk en praten met schattige accentjes en iedereen heeft zeeën van tijd om te flirten en van het leven te genieten.

De dagindeling ziet er als volgt uit. Je staat op een niet al te vroeg uur op, omdat je de vorige nacht in het nachtleven bent gedoken van een stad als Barcelona of Riga. Na een gezamelijke brunch volgt een stuk analyse, na bespreking en nieuwe kennis die exact aansluit bij waar jij op dat moment behoefte aan hebt en die voortbouwt op hetgeen je dag ervoor hebt geleerd. Daarna ontdek je hoe makkelijk het is om overdag contact te leggen met bloedmooie dames.

Terugkomen als pua (pickup artist)

Na gezellig te chillen met de andere deelnemers en coaches gaan we gezamenlijk eten. Het kan ook zijn dat je op date gaat, iedere dag is wat dat betreft anders. 'S avond ga we echter hoogstwaarschijnlijk uit met elkaar. We bezoeken de hipste clubs, de gezelligste bars, strandfeesten en pakken de nodige festivals mee. Ook slenteren we simpelweg door de straatjes en pikken we de culturele highlights mee. De hoofdregel voor iedere pua is immers: “always have something better to do than picking up women”.

Door gezamenlijk met andere mannen op te trekken en ondergedompeld te worden in de wereld die 'vrouwen versieren' heet kom je getransformeerd terug. Wat voorheen buiten je bereik leek is nu normaal: de mooiste vrouwen aanspreken, haar nummer krijgen, met haar op date gaan en samen op  het appartement belanden. Haast ongemerkt leer je een skillset aan die je meeneemt als je weer in Nederland aankomt.

Een pua worden is een kwestie van referentie ervaringen

Hier nog even een disclaimer. Een pua vakantie is zowel een training als een vakantie. En een 'pua' worden is nooit ons einddoel. Het is gewoon een term die aangeeft dat je meesterschap hebt wat betreft vrouwen versieren. Dat betekent zoveel dat je je droomleven, het leven met vrouwen waar jij van droomt, kunt vormgeven. Dat je nooit meer de angst zult hebben of je wel de juiste vrouwen in je leven hebt.

Wat jou gaat veranderen zijn de nieuwe referentie ervaringen. Door de ervaringen opgedaan met de mooiste dames van Europa (je moet het zien om het te geloven), ga je anders naar de Nederlandse vrouwen kijken. Aanspreken is een tweede gewoonte geworden. Haar triggeren en de juiste emoties geven ook. Nummers regelen leek nog nooit zo makkelijk. Je werkelijkheid is geworden zoals deze hoort te zijn: je ervaart een overvloed en natuurlijk gemak waarvan je denkt 'zo is het bedoelt'.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl131 Leuke Vragen Om Te Stellen (Met de Leukste Reacties)
PijlEerste berichtje sturen: 7 Tips voor het perfecte bericht
PijlHoeveel tijd tussen dates: Het definitieve (geteste) antwoord
PijlWaar houden vrouwen van? Daan de Ram vertelt je de 15 aandachtstrekkers van vrouwen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie