Vrouwen versieren door ze te negeren

24 Sep 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Werkt negeren als je haar probeert te versieren

Iedereen weet dat wanneer je iets niet kunt krijgen je het meer gaat begeren. Dit geldt voor alles: spullen, ervaringen en mensen. Je gaat naar de winkel en dat waarvoor je precies bent gekomen is uitverkocht. Zeg eens eerlijk – wil je het nu niet nog liever dan dat al het geval was? Zo werkt dat, zo werkt ons brein. Niets menselijks is ons vreemd.

Mannen die beter willen worden in het versieren denken soms dat dit ook zo werkt als ze aantrekkingskracht willen creëren bij een vrouw. Wanneer mannen die goed kunnen dansen het gevoel krijgen dat ze begeerd worden, gaan dan de vrouwen in kwestie negeren. Is dit goed idee? Als de jou niet kunnen krijgen maakt dat het verlangen alleen nog maar sterker, toch?

Wanneer wordt negeren misplaatste arrogantie?

Je bent lekker aan het dansen en je voelt dat aandacht hebt. Dat voelt fijn. Het probleem is dat je je doel voorbij schiet. Er doen zich allerlei opportunities voor, waar je niets mee doet. Je hebt te maken het probleem van de misplaatste arrogantie. Het is een probleem waar de mensen op een gemiddeld (intermediate) niveau mee te maken kunnen krijgen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Vrouwen hebben hier vaak ook mee te maken. Ze genieten van de validatie die ze krijgen door alle aandacht. Maar als ze dan een leuke kerel zien, vinden ze het moeilijk om de omschakeling te maken van desinteresse naar interesse tonen. Het voelt namelijk alsof ze van hun troon moeten nederdalen en dat terwijl ze juist zo van hun koninklijke status aan het genieten waren. Dit kan dus ook voor mannen gelden.

De vraag is dus hoe kom je hier uit? Hoe laat je zien dat je haar leuk vindt (of voor de vrouwelijke lezers: dat jij hem leuk vindt)? Het antwoord zit hem in het frame, het kader, waar je de situatie in plaatst. Hoe zou royalty in voorbije jaren, of een ander persoon met hoge status, dat doen – hoe ziet dat eruit? Deze persoon zou zich langzaam, geleidelijk, laten overtuigen.

Laat je langzaam door haar overtuigen

De sleutel is haar te laten werken om jouw goedkeuring te krijgen. Dit doe je door haar uitdagingen te geven. “Weet je, ik wilde vanavond gewoon even lekker dansen. Maar jij bleef maar flirten. En ik moet zeggen, ik kan vasthoudendheid wel waarderen [kijk diep in haar ogen]. Wacht even, je moet niet meteen van alles gaan denken. Ik weet niet eens wie je bent.”

Jij dient haar te screenen. Niet als trucje, maar omdat je jezelf oprecht de vraag stelt “Ga ik mijn waardevolle tijd aan haar besteden?” Dit dient je mindset te zijn. Haar negeren is onderdeel van spel dat je speelt om de juiste vrouwen te selecteren. Zij die bereid zijn om met het spel te spelen, om de uitdaging aan te gaan blijven over.

Vrouwen versieren is leren je ego thuis te laten

Haar screenen en voor jou laten werken kan misschien arrogant klinken. Wat ik hier zeg is juist dat dit niets te maken heeft met arrogantie. Als je goed wilt worden met vrouwen moet je juist leren je ego los te laten. Dat is wat ander dan je eigenwaarde los laten. Wanneer je je ego los gaat laten ontstaat er een authentieke eigenwaarde. Deze staat open voor iedereen maar is wel kritisch wie hij echt in zijn leven toelaat.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlNog steeds maagd? In 10 tips naar je eerste keer in bed zonder gedoe
Pijl8 Redenen waarom vrouwen afstandelijk doen + 8 Tips
PijlWat willen vrouwen in bed: 11 Tips om haar Seksgod te worden
PijlWare liefde: 10 Signalen dat jullie voor elkaar gemaakt zijn

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Stefan
Negeren kan toch ook in je voordeel werken? Als je hard too get speelt bijvoorbeeld? Word al genoeg gejaagt op mannen dacht ik.
Frank
Ik word vaak genegeerd door vrouwen en kan moeilijk onderscheid maken tussen vrouwen die me negeren om mijn aandacht te trekken (en me misschien proberen te versieren) en vrouwen die echt niks met me te maken willen hebben. Het heeft al tot veel ongemakkelijke situaties geleid. Hoe maak ik hier onderscheid in en wat is de beste manier van aanpakken bij een vrouw die je negeerd waarvan je denkt haar te kunnen versieren?
Groeten Frank
---
Ik heb dit al eens eerder gehoord en wel eens uitgeprobeerd. Ik probeerde hard to get te spelen bij een vrouw en negeerde haar een beetje in de hoop dat ze dan uit haarzelf naar mij zou komen. Het probleem was echter dat ze haar aandacht voor mij totaal verloor en totaal niet meer naar me omkeek. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze tactiek werkt? Ik ben van nature best verlegen dus ik vind het fijn als de vrouw ook soms moeite voor mij wil doen.
Noud
H entong
Ik heb een collega op het werk die ik leuk vind,alleen er zit wel een leeftysverschil van 30 jaar in,maar toch kunnen we met elkaar opschieten,maar heb haar ook zomaar uit het niets genegeerd, om haar een beetje te testen,maar het heeft my averechts geholpen,ze negeert my ook en dat heb ik gemerkt,maar ik vind het goed zo hoe het verder gaat met ons weet ik niet,ik maak my niet zo druk om

Plaats een Reactie