Vrouwen versieren een spel?

01 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vrouwen versieren is manipulatie!

Het meest bekende boek over vrouwen versieren is geschreven door Neil Strauss, ook wel bekend als Style. Het heet The Game, in het Nederlands Het Spel. Het is niet voor niets dat deze titel gekozen is. Veel mannen en ook vrouwen zien vrouwen versieren als een spel. En sommigen als een spelletje – met andere woorden, als slechts een spel. Soms zelfs als manipulatie.

Ik vind het een goede vraag, of vrouwen versieren een spel is. Als coach ben ik er dagelijks mee bezig. Het antwoord is namelijk gecompliceerder dan je aanvankelijk denkt. Ga je vrouwen versieren middels een strategisch stappenplan? Of benader ze je vanuit jouw authentieke motivatie - omdat je haar leuk vindt en lol met haar wilt hebben …

Dit zijn vragen die ook van toepassing zijn op jouw dagelijkse leven, dus lees vooral verder om erachter te komen wat de juiste balans is.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Vrouwen willen gewoon plezier maken

‘’Girls just wanna have fun’’ aldus Cindy Lauper in het beroemde liedje dat in vrijwel alle bruine cafés gedraaid wordt na twee uur s’ nachts. Ja, daar had ze wel een goed punt. Vrouwen die uitgaan willen namelijk gewoon plezier maken. Geen serieus gedoe, geen verplichtingen, gewoon genieten.

Wat geeft vrouwen plezier? Vreemde vraag misschien maar het is belangrijk. Plezier vloeit voort uit een mindset van een man die niets hoeft – die onafhankelijk is. Die daardoor volledig relaxed is. Als jij besluit om lol te maken met haar en dit op speelse wijze doet dan geef je haar een geweldig cadeau.

Het dient wel gemeend te zijn dat je niet iets geeft om iets terug te krijgen. Vrouwen voelen aan of dit echt is of niet. Daar hebben ze nu eenmaal een radar voor. Alleen wanneer jij dit echt zo beleeft, dan voelt ze dat aan en zal ze in het spel meegaan. Dan wordt het een spel dat je samen speelt, in plaats van een spelletje dat je met haar speelt.

Het is een feest, of je haar nu versiert of niet

Forceer je de boel, en ga je op jacht dan zal je de plank behoorlijk mis slaan. Dit voorkom je door jouw eigen feestje te vieren. Je bent dus niet bezig met haar reactie of die van haar omgeving op jouw speelse gedrag. Op dat moment kom je in een modus terecht die creëert, die allerlei grappige zaken bedenkt – en zichzelf daarmee amuseert!

Die mindset waar ik het net over had kun je kracht bijzetten door de volgende dagelijkse affirmatie: Het maakt mij écht helemaal niks uit wat anderen over mij denken! (Ik zal hier in een andere blogbericht uitgebreid op terugkomen.)

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Authentiek spel of Het Spel?

Jullie zijn natuurlijk bekend met Neil Strauss, schrijver van het fameuze boek The Game. Voor de lezers van dit blog behoeft zijn persoon geen verdere toelichting. Hij werd een beroemde pickup artist doordat hij een meester werd in de Mystery Method, een versier methode gebaseerd op trucjes en scripts – ook wel routines genoemd.

Zoals je kunt lezen in zijn boek was dat ook zwakte. Trucjes en routines werken wel, zodra je dat ‘’spel’’ door hebt. Maar uiteindelijk kan het geforceerd overkomen, en kan het vanuit verkeerde intenties zelfs vervallen in manipulatief gedrag. Belangrijker nog is dat je naar jezelf communiceert dat je iets nodig hebt (routines) omdat jezelf niet goed genoeg bent – haar niet waard bent zoals je bent.

Dat is het laatste waar wij jou in willen trainen. Wij willen graag dat jij een ‘’natural’’ wordt. Maar wel eentje die weet wanneer hij speels kan zijn op een manier dat dat goed aanvoelt bij een vrouw. Een van de sleutels om een natural te worden is door een constante positieve mindset te hebben.

Kom jij in een gelegenheid waar de muziek niet om aan te horen is? Maar waar de barjuffrouw een ongekende stoot is? Focus je daarop en zorg dat er geen ruimte is voor negatieve emoties. Met die energie- en mindset dien je je avond te vullen. Wederom, dat zullen de vrouwen aanvoelen en dat doet jouw aantrekkelijkheid in het kwadraat stijgen.

De paradox van goed worden met vrouwen

De kunst van het vrouwen versieren zit, net als bij het leren van andere vaardigheden, vol met tegenstrijdigheden. Het gaat dus om de juiste balans. Bijvooorbeeld: Train jezelf keihard in het allemaal niet te serieus te nemen. Wees hard voor jezelf maar have fun met haar.
Zo bouw je het karakter dat met zijn (jouw) positieve energie al haar zintuigen prikkelt.

Een man met hoge normen voor zichzelf. Iemand met een visie en een doel in het leven. Het feit dat jij ons blog leest toont ons aan dat je in die categorie valt. Gaaf man! Laat ons weten hoe het spel bij jou vergaat. Ik ben heel benieuwd!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTinder Gold gratis? Zo pak je alle premium features mee!
PijlZelfverzekerder worden: 19 Tips voor ijzersterk zelfvertrouwen
PijlWaarom Je Slecht Bent Met Vrouwen Versieren: 3 Redenen + 7 Tips
PijlAppen na een Date: Wat & Wanneer? 8 Tips + Voorbeelden

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie