Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / wat te doen als ze niet terug smst

Wat te doen als ze niet terug smst: vrouwen versieren

26 Dec 2013, door Daan de Ram in Vrouwen versieren

Wat te doen als ze niet terug smst

Ik denk dat over dit onderwerp, vrouwen versieren en sms, wel een serie van honderd artikelen kan worden geschreven. En ik zal eerlijk zijn: ik blijf benieuwd hoe anderen omgaan dit verschijnsel: vrouwen die niet terug smsen. Na een leuk sms-gesprek met je leuke flirt, stoppen de smsjes plots van haar kant. WTF? Je hebt geen idee waarom.

Wil je trouwens écht goed worden met Whatsapp en Tinder? Download dan eens mijn Gratis Whatsapp Spiekbriefje met 25 geweldige tips om altijd die date te krijgen.

Zoals Arnoud dat al beschreef in dit artikel wat te doen wanneer ze niet terug smst, soms is ze gewoon druk, emotioneel onstabiel of zelfs haar mobiel kwijt. Arnoud maakt een heel goed punt, en dat wil ik nog even benadrukken. Mijn vraag is dit: waarom denk je dat JIJ de reden bent dat ze niet meer terug smst?

Wat de reden ook is, dit zijn mijn beste tips om haar weer terug te laten smsen!

SMS Tip #1: Ik heb over je gedroomd...

Deze sms zin is werkelijk geweldig. Het meest prachtige is dat je deze sms zelfs maanden ná het laatste contact naar haar kunt smsen! Er zijn een paar varianten mogelijk:

Droom SMS 1:
'Ik heb vannacht over je gedroomd!'

Bijna iedere vrouw zal hierop terug smsen om te vragen wat je droom was. Het maakt namelijk onwijs nieuwsgierig. Verzin iets leuks/sensueels/iets wat aan je vorige contact deed denken. Bijvoorbeeld de plek waar je elkaar hebt ontmoet of een (grappige/dronken/sensuele) activiteit waar je elkaar van kent.

Droom SMS 2:
Deze is wat meer uitdagend, toepassen naar eigen inzicht.

Jij: 'Haha ik heb vannacht echt een dirty droom over je gehad zeg!'
Zij: 'Oh wat dan?'
Jij: 'We waren op [een voor jullie bekende plek], en plots begon het te regenen. Het werd super modderig. Zo modderig dat ik je in mijn armen moest nemen. Ik rende met je weg maar toen vielen we allebei in de modder. Vet dirty! ;)'
Zij: 'Hahhaha ja dat is wel een dirty droom ja.'

TIP: Open relatie? 9 Simpele tips voor een geweldige open relatie

Als zij nu aan de laatste zin toevoegd: 'alles goed verder?' dan begint zij weer deel te nemen aan de conversatie. Als ze niet/matig reageert ga dan gewoon verder:
'Liggend in de modder begonnen we te worstelen. Je scheurde mijn shirt kapot en wou geen eens een nieuwe voor me halen!'

(ps, een paar tips voor vrouwen lees je hier: Hij reageert niet)

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

SMS Tip #2: Moet je 'ns zien!

Deze tip werkt vooral goed op WhatsApp, omdat je met WhatsApp gratis foto's kunt versturen. Wat enorm goed werkt is het volgende: Als je een foto van jullie twee samen hebt, stuur die dan aan haar. 'Hey kijk eens wat ik vond.'

Een foto zegt meer dan duizend woorden, zeker bij vrouwen. Het herinnert aan eerder contact en vanuit dat perspectief is het gemakkelijk nieuw sms contact op te bouwen.

Als je geen (leuke) foto hebt van jullie twee samen, vrees niet. Het volgende heb ik een keer gedaan. Ik was in Australië tijdens een zonsverduistering, ik stuurde een foto van de eclipse naar een meisje waar ik al een jaar geen contact mee had. Raad eens wie plots heel geïnteresseerd en leuk tegen me begon te praten?

Je kan natuurlijk ook gewoon een foto sturen van iets bijzonder moois waar je zelf niet bij was. Als dat nou het gesprek weer op gang brengt, is dat dan zo erg?

SMS Tip #3: Maak het grappig!

De GROOTSTE fout die mannen maken wanneer een vrouw niet meer terug smst, is het volgende. Ze nemen het persoonlijk op, en voelen zich beledigd of afgewezen. Super onaantrekkelijk…

Laat zien dat jij anders bent dan de meeste mannen. Je neemt jezelf en de situatie niet te serieus. Wat doe je dan? Jezelf vermaken!

SMS voorbeelden:
- 'Vermist: Leuk meisje. Beschrijving: Blond haar, blauwe ogen en een wipneusje. Laatst vernomen op WhatsApp donderdag 8 juli'

- 'Hier is een geheimpje lieverd: mijn OMA smst nog sneller terug dan jij dat doet!'

- 'Ik dacht eerst dat je hard-to-get aan het spelen was. Net bedacht ik me dat het meer waarschijnlijk is dat een meid als jij haar telefoonrekeningen niet heeft betaald!'

- 'Hey jij, zit je weer in de bak? Ik ga niet WEER je borg betalen he!'

SMSt ze nog steeds niet terug?

Oké gast, door naar de volgende vrouw. Sommige vrouwen zijn het zeker waard om meer moeite in te steken. Zeker als je haar oprecht leuk vindt en/of er eerder flirterig contact is geweest.

Maar blijf altijd uitgaan, ZEKER als je te veel aandacht geeft aan een vrouw die niet terug smst. Zo verleg je weer je aandacht naar iets constructiefs en kom je sneller in overvloedsdenken.

Wie weet dat vanuit een beter perspectief je ook weer het contact met die vrouw kan herstellen. En wie weet ook niet; je hebt het geprobeerd dus who cares right?

Laat me in de comments weten wat jij doet in deze gevallen. En als je vragen hebt ze ze daar ook neer, ik beantwoord ze graag.

Oké hasta la vista!

Daan

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Als Een Vrouw Je Aanraakt: 9 Aanrakingen Ontcijferd
Ik Zoek Een Vrouw: In 9 Tips Gelukkig In Een Relatie
Te Lief/Aardig Tegen Vrouwen: 11 Harde Tips Voor Nice Guys
10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

David
Ik heb die van 'mijn OMA smst nog sneller terug' geprobeerd en ik kreeg ene hele leuke reactie, ze bood zelfs haar excuses aan en we zijn nu weer aan het sms'en!!
Reageer op deze reactie
Daniel
Er is een meisje die mooi is. Ik ken haar nog niet echt goed maar er was al eerder contact. Zij was eerst wel \"normaal\" en zij wilde ook keer afspreken op station, maar ik zei \"een andere keer maar\" paar dagen later begon zij een beetje kortaf te gaan reageren op whatsapp, maar stuurt nog wel veel snapchats naar mij. En nog steeds vind ik haar kortaf reageren. Wat moet ik doen?
Reacties
AttractionGym Daan
Bel haar anders spontaan op nadat ze nog een snapchat stuurt. Je weet dan dat ze met haar telefoon bezig is (en waarschijnlijk vrij is om te bellen).

Grote kans dus dat ze opneemt. Maak rustig een praatje en als het stil valt/je weet niks meer te zeggen na een paar minuten:
Vraag haar uit voor een date.
Als je vraagt: 'hey wat doe je as donderdag?' is dat al voldoende. Waarschijnlijk kan ze en zo niet vraag door naar andere dagen, ze neemt op dus waarom zou ze niet willen afspreken.

Later bro

Daan
Reageer op deze reactie
vince
Haha leuk!
Reageer op deze reactie
Jens
Kan je dit ook toepassen bij je ex?
Reacties
AttractionGym Daan
Ha Jens!

Ik heb je ook gemaild. Maar mochten andere mensen deze vraag ook hebben:

Ja het kan, maar check dit artikel vooral voor een meer uitgebreid antwoord:

http://www.attractiongym.nl/ex-terug-krijgen/

Blijf awesome bro ;)
Reageer op deze reactie
hokus
Gister een super date gehad ( van beide kant ) maar nu in eens laat ze niets meer horen, en ja ze is smoor verliefd heeft me zelfs oraal bevredigd, maar vandaag een lauw appje terug na mijn app, vraag me af nu.....

geen interesse meer ??

Reacties
AttractionGym Daan
Als een vrouw 'ver' met je is gegaan maar niet 'all the way' dan kan ze afhaken. Jullie hebben bijna seks gehad maar net niet. Als ze weer met je af gaat spreken is er grote kans dat ze zich dan al snel een slet voelt vanwege de orale seks tijdens de date. Zorg dus dat je haar op WhatsApp heel chill en relaxed benaderd, push niet hard door voor een vervolg date want dan gaat ze zich voelen alsof je nu persé op seks uit bent.

Grts ;) Daan
Reageer op deze reactie
jos
Geen reactie van die meid? Ook geen reactie terug. Heel simpel. Ze reageren vanzelf wel en zoniet dan is dat heel erg jammer. Als ze je echt leuk vind stuurt ze wel wat terug al kan het weken (soms maanden) duren. (En ja, jaren kan er ook nog wel bij.. heb 5 jaar bij 1tje al meegemaakt.. erg he?)
Reageer op deze reactie
Allokes
Hejj
Dus der is dus een meiske dat ni echt veel stuurt en ze bekijkt het zelfs ni pas binnen zo veel maanden bekijkt ze het pas en reageer er zelfs nog niet op^^en als ik 1 van die dinges wil sturen begin ik te denken dat het niet te onbeschoft is ofzo^^weet je mss nog tips hoe ik haar aan te sms krijg?
Reageer op deze reactie
Klaas
Had ik dit artikel maar eerder gelezen...
Dit is iets wat ik aan heb!!

Ik heb een relatie van 4jaar gehad en ken een meisje al 2jaar en ze is de beste vriendin geworden van mijn ex.
Het is nu 1 week uit maar ik schrijf met dat meisje al 3 weken de gesprekken verliepen goed tot gisteravond.

Totdat ik mijn ex betrekte in het gesprek. Het was niet kwaad bedoeld maar denk dat ze het niet grappig vond want ze gaf me nog een laatste weerwoord en heb nog iets gezegd om het proberen recht te praten maar daar heeft ze geen antw op gegeven...

Kan ik nog toepassen wat je hierboven hebt geplaatst??
Reageer op deze reactie
Harry
Yo brooo

Ik had die ene gestuurd van
Het is duidelijk dat je droom als zeemeermin eindelijk is uitgekomen. Als je klaar bent het zingen van liedjes met je onderwater vrienden stuur mij een berichtje want ik heb een leuke idee voor je.

Denk dat werkt toch maar ik heb toch niets te verliezen

Nu vraagt ze of ik dat bericht kan uit leggen ? Heb je toevallig een tip?

Laterz bro
Reageer op deze reactie
lars
joo, ik heb paar dagen een match gekregen met een hele mooie meid nadat ik haar een super like heb gegeven daarna heeft ze mij ook terug geliked.
Alleen ik stuurde haar op het begin : hee om 19;10 en zij reageerde om 21:15 terug ook met 'hee'. darna om 22;21 stuurde ik haar hoe is et terug daarna heeft ze helemaal Niets meer gezegd hoe komt dat denk je dan denk ik van waarom match je dan met mij. En een dag later heb ik gezegd van: heb je snap ofzo ik zit hier niet zo vaak op maar daarop heeft ze ook weer niets gezegd help mij aub.
Reageer op deze reactie
Karel Anker
Jezus wat een tenenkrommende tips
Reageer op deze reactie
LIDA BERKHAUT
HOIJ HIER LIDA MET EEN BERLANGRIJKEN DROOMWENS VAN LIDA LIDA ZAUW ZO HEEL GRAAG BIJ MAAK JE DROOM WAAR EEN DUWETJE WILEN ZINGEN MET LIDA HAAR HEELEN GROOTEN VRIEND JANSMIT HET IS VOOR LIDA HEEL BERLANGERRIJK VOOR LIDA WAND ZINGEN IS VOOR LIDA HAAR LEEFEN VAN LIDA DUS HELP LIDA ALSJEBLIEFT GROEDJES LIDA BERKHAUT
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)