Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / foute-versierders-1

Foute versierders 1: McChicken Nuggets Bitch!

26 Jun 2016, door Daan de Ram in Vrouwen versieren

Foute versierders

Vriendschap wordt door vrouwen uitgedrukt door dingen tegen elkaar zeggen die ze niet menen maar die lief klinken.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

"Nee je bent echt niet dik!"
"Die jurk staat je ge-wel-dig!"

Vriendschap wordt door mannen uitgedrukt door dingen tegen elkaar zeggen die ze niet menen maar die gemeen klinken.

"Ga jij je micropenis wassen joh beunhaas."
"Ik haat je gezicht, rotkop."

Een beetje fakken met elkaar is om een of andere reden een vriendschapsversterker.

Gooi versieren nog eens in de mix en je hebt een clusterbomb voor goede vriendschap.

En zo toveren we het Belgische 'Foute Vrienden' om in 'Foute versierders'...

Met Louis in m'n oor krijg ik de meest pijnlijke opdrachten en teksten ingefluisterd terwijl ik met vrouwen praat op straat.

En ik pak hem natuurlijk net zo hard terug ;)

Wie van ons twee zal het lukken om nog wat nummertjes te scoren?

Check het in deze eerste aflevering, met de passende titel: 'McChicken Nuggets Bitch!'

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

7 Onverwachte Inzichten om eindelijk vrouwen te begrijpen
35 Spannende Date Activiteiten: Hoe je een ONVERGETELIJKE date hebt
5 Must-Have tips om je uitstraling met 200% te verbeteren
29 Dates Met Slecht Weer: De Beste Waterdichte Date Ideeën

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Marcel
Hey,

Ik ben net van mijn school af. Ik zat bij een leuk meisje in de klas waarmee ik een jaar geleden wat geflirt had, waarna dat minder werd. De laatste tijd hebben we weer wat meer oogcontact en lacht ze veel om me, dus volgens mij is de klik er. Nu wil ik haar graag mee uitvragen, maar de kans is dat ik haar nooit meer zie. We hebben niet heel vaak gesproken in de laatste tijd. Wat kan ik het beste doen? Appen? Een goede vriendin van haar heeft me laatst leuk gevonden, maar ik heb aangegeven dat dat niets serieus kan worden. Ik denk echter dat dit wel in de weg kan staan voor haar. Wat kan ik het beste doen volgens jou?


Groet,

Marcel
Reacties
Daan
Yo Marcel,

Sorry voor de late reactie, ik ben in Barcelona en Budapest versier trainingen geven.

Ik zou op haar afstappen de eerst volgende keer dat je een mogelijkheid ziet, zelfs als er 1 vriendin van haar gewoon bij is.

Dan zeggen, met volle RUST, adem in en adem uit...

Dan zeg je: 'Hey ik vind je altijd zo'n chille uitstraling hebben, beetje raar misschien, anyway wat doe je vandaag?'

Dan rustig een gesprekje aanknopen. Jij hebt de leiding. Jij brengt de rust in het gesprek.

Dan afsluiten met dat je een leuke plek kent waar je haar naartoe wilt nemen voor 'n drankje. Of in ieder geval in real life een plan maken om haar later mee te appen.

Heb je hier wat aan bro?

~Daan
Reageer op deze reactie
Robbert78
Hallo daan ik ben dikke fan van jou,
Vooral die zwarte piet filmpje (Die is top)
Maar kan je ook een nieuwe uitdaging doen om in hoorn vrouwen te versieren. Lijkt allemaal op filmpjes zo leuk, maar die chicks hier zijn echt vies moeilijk te veroveren. En meestal loop ik tegen getrouwde of bezet vrouwen aan. En vrienden zijn er ook klaar mee om steeds afgewezen te worden. Hoe herken je nou een single vrouw heb je een tip dat je een soort trekje ziet heeeeeeyy die is vrijgezel en leuk...?

Gegroet robbert
Reacties
Daan
Yo Robbert

Tof dat je de videos vet vindt, zwarte piet was ook een van de leukste om te doen. (ben met 4 van die vrouwen toen in bed beland)

Ik heb toevallig een date straks met een meisje uit Hoorn, wel heb ik haar ontmoet in Barcelona laatst maar het is niet alsof het niet kan. Om eerlijk te zijn, als je echt aan de lopende band hoort dat vrouwen een vriend hebben dan zijn er minstens 1 van deze 2 dingen aan de hand:
1. Je vist in de verkeerde vijver. Als je alleen vrouwen van 30+ aanspreekt in een net dorpje waar iedereen trouwt op zijn 22e.. Tja daar kan ik ook niet tegenop.
2. Je doet het op de verkeerde manier. Niet iedere vrouw is bezet, ook niet van boven de 25+. Ik weet niet waar en wie jij aanspreekt maar vaak heeft het iets te maken met de manier waarop je haar aanspreekt. Zoiets kan ik alleen live natuurlijk zien wat goed en slecht is. Op bootcamps help ik hier mannen doorheen, maar in Conversatie Koning kun je de juiste manieren van aanspreken + gesprekken starten al leren (zie https://www.attractiongym.nl/conversatiekoning )

Ik ga met volle plezier en overtuiging op iedere vrouw af die ik leuk vindt en gebruik dan een volgorde van zinnetjes + improvisatie in dat moment. Soms haken ze volledig aan, soms niet, soms hebben ze een vriend :)

Hopelijk heb je hier wat aan Robbert!

Groetjes van je bro,

Daan
Reageer op deze reactie
H van S
Grappig wel een soort foute vrienden maar dan foute versierders oh ja ik snap hem lolz.
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel VOL MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent
MEER INFO ›
22 Feb. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)