Nerd versiert chicks

06 Sep 2016, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Vandaag heb ik weer een nieuwe (uiterst vermakelijke) video voor je.

Speciaal voor jou heb ik een tijdmachine gebouwd en ben ik teruggegaan in de tijd.

Naar een tijd dat ik 15 jaar oud was.

Een bebrilde Daan die in de pauzes op school AH pilsener dronk om zijn sociale angsten te lijf te gaan.

Mijn beste vrienden vond ik in RPG’s als Morrowind en nog obscuurdere games die ik niet eens ga noemen.

De Daan van 15 jaar (in-game bekend als Fred FlinkStoned) zijn character stats:

Fashion gevoel: 1/10
Houding: 3/10
Kapsel: 0/10
Weirde stem: 10/10
Passie voor PC games: 1000/10

In ultra geek mode ging ik de Amsterdamse vrouwen eens aanspreken.

Was het lastig?

Ja natuurlijk is het een grotere uitdaging met het meest retarde outfit sinds MC Hammer.

Of het lukte?  Check het resultaat:

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl15 Tinder profiel tips: Zo krijg je vanavond al 10x zoveel matches
PijlCursus Daten: Online of LIVE-training, bekijk hier je beste opties
PijlMeisjes plagen kusjes vragen: 7 Tips om te flirten
PijlOpnieuw Vertrouwen Opbouwen? Ontdek Deze 7 Belangrijke Tips

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

jjjjjjj
Je videos worden steeds grappiger maar in deze maak je ook wel een punt: je ziet er niet super lelijk uit maar best slecht :P Toch versier je gewoon, ik loop alleen vaak vast als het het punt is om dan naar een nummer te gaan. Soms voel ik me ook alsof ik iemand lastig val overdag met versieren.
Mark
Daan had je deze video niet 10 jaar eerder kunnen maken voor me :')
maarten
leuke vid. klopten die nummers ook die je hebt gekregen?
Whiteknight
Weetje wat het is, vrolijke jongens. Ik denk dat het hele versier ding uiteindelijk vergeten zal worden en mensen het allemaal gewoon vragen. Zowel mannen als vrouwen. Wil je iets van mij, met mij ? Nu kan dat ook en misschien is het niet eens versieren want dat suggereert dat de macht nog bij de man ligt. Is niet zo, zei zij tolereren je, jij doet je ding, beide hebben profijt.

Plaats een Reactie